Søndag klokken 16.00 møtes Raufoss og Finnsnes på NAMMO stadion i Raufoss.

Finnsnes har vunnet én kamp og tapt to kamper så langt i sesongen. Seieren kom i borteoppgjøret mot Kjelsås i andre runde.

Raufoss står med to seiere og én uavgjort så langt. Faktisk har ikke laget sluppet inn mål på årets tre første kamper i 2. divisjon.

Raufoss starter slik: Ole Kristian Lauvli - Armin Aganovic, Steffen Hjelmtvedt, Marius Svanberg Alm, Fredrik Monsen - Kristian Onsrud, Håvard Nome, Nicolai Fremstad, Emile Dadjo - Anton Henningsson, Papa Sow

Finnsnes starter slik: Fredrik Mjøen Bakkelund - Marcus Sletten, Jonathan Barlow, Andreas Østeraas - Joakim Amandus Nilsen, Andreas Løvland, Sander Birkeland, Tobias Schjetne, Markus Rolandsen - Jonas Simonsen, Sega Ngom

Benken: Truls Torblå, Mathias Bendiksen, Fredrik Lund, Tom-Erik Bang Kristiansen

Vi følger kampen med livetekst under:

90. min: SLUTT! Finnsnes vinner 1-3 og tar tre viktige og sterke poeng borte mot Raufoss.

88. min: Raufoss forsøker og forsøker å få en redusering, men Finnsnes har kontroll.

85. min: MÅL! 1-3! Tidligere Raufoss-spiller Markus Rolandsen gjør et glitrende forarbeid når han legger inn til en umarkert Sander Birkeland, som header inn 1-3.

79. min: Raufoss kommer seg til avslutninger nå. Denne gangen er det Fredrik Monsen som header like utenfor.

77. min: Henningsson får skutt fra 18 meter, men ballen går til side for mål.

75. min: Raufoss er nære på etter en corner, men FIL får klarert til ny corner. Den plukker Bakkelund enkelt.

70. min: Andreas Løvland byttes ut, inn kommer Fredrik Lund.

69. min: MÅL! 1-2! Tobias Schjetne banker frisparket i lengste hjørne og Finnsnes er igjen i ledelsen.

68. min: Simonsen felles på 22 meter og får frispark.

65. min: Joakim Amandus Nilsen må gå av banen med skade. Inn kommer Tom-Erik Bang Kristiansen, som tar plass som venstre vingback. Markus Rolandsen flyttes over på høyre side.

52. min: Simonsen går i bakken innenfor 16-meteren og FIL roper etter straffe. Dommeren lar spillet gå videre.

50. min: MÅL! 1-1! Aganovic setter inn 1-1. Han setter ballen i samme hjørne som første gang, mens Bakkelund velger det andre hjørnet.

49. min: Aganovic setter ballen i mål, men dommeren gir beskjed om at straffen skal tas på nytt.

48. min: STRAFFE TIL RAUFOSS!

46. min: 2. omgang er igang.

45. min: PAUSE. Finnsnes leder 0-1.

44. min: Hjelmtvedt skyter fra kort hold, men Bakkelund gjør en meget god benparade og redder til corner.

43. min: Steffen Hjelmtvedt skyter, men Bakkelund redder enkelt.

42. min: Frispark til Raufoss 25 meter fra mål.

40. min: Bakkelund kommer seg opp på beina igjen og ser ut til å kunne fortsette. Finnsnes har forøvrig ikke med seg reservekeeper Tor-Inge Kristiansen sørover.

39. min: Raufoss setter ballen i mål, men det blir korrekt annullert for offside. Keeper Fredrik Bakkelund blir liggende nede etter hendelsen.

34. min: Joakim Amandus Nilsen ligger nede for telling, men kommer seg opp på beina igjen.

29. min: Enorm sjanse til FIL. Løvland slår inn på hodet til Barlow, som header mot mål. Raufoss-keeper Lauvli gjør imidlertid en kjemperedning.

23. min: 0-1! Jonas Simonsen setter den sikkert helt i hjørnet til høyre for keeper.

22. min: STRAFFE TIL FINNSNES!

21. min: Enorm Raufoss-sjanse på corner. Finnsnes får ikke klarert skikkelig og hjemmelaget får avsluttet. Den går rett i Ole Skogli og ballen går utenfor.

19. min: Jonas Simonsen er på vei gjennom i bakrom, men blir avblåst for offside.

13. min: Raufoss er igjen farlig frempå. Henningsson kommer seg til innlegg fra høyresiden, men Bakkelund plukker opp ballen.

8. min: Ny stor sjanse for hjemmelaget, men avslutningen går utenfor.

6. min: Anton Henningsson kommer alene med keeper, men Andreas Østeraas kommer i siste liten og blokkerer avslutningen.

1. min: Kampen er igang.