Jonas Simonsen scoret alle tre målene for Finnsnes.

- Det kjennes fantastisk deilig ut. Alle tre målene er vedig gode prestasjoner fra mine lagkamerater som setter opp til rett tidspunkt. Da er det bare å putte dem, sier Jonas Simonsen.

- Det er herlig. Isolert sett er det deilig at han åpner målkontoen. Det gir energi når vi bikker det vår vei, sier trener Bjørn Johansen.

Tvilsom utvisning

Ting så mørkt ut da Finnsnes lå under 2-1 i ekstraomgangene. Enda mørkere ble det da innbytter Vebjørn Valle Grunnvoll fikk to meget tvilsomme gule kort og dermed rødt kort i første ekstraomgang.

- Jeg sa til dommeren at dette må man legge bort. Man kan ikke gi gult og rødt kort til en som er frustrert på seg selv. Det er ikke basket vi holder på med. For meg virket det helt idiotisk.

- Jeg er usikker på reglementet, om det i det hele tatt er mulig å gi kort på frustrasjon mot seg selv. Om det er mulig å gi kort til en som slår i bakken for et frispark.

- Plaget oss hele veien

Prestasjonen i selve kampen mot Mjølner vil Johansen legge bak seg så fort som mulig.

- Jeg har opplevd mange første- og andrerunder i cupen der ingenting stemmer. Det var en særdeles dårlig kamp og uansett hvilke justeringer vi gjorde så knotet vi. Mjølner plaget oss hele veien.

- Nå nullstiller vi og gleder oss til toppmatch mot Hamkam på lørdag.

- Hvordan er det å gå videre etter en slik kamp?

- Det er grusomt frem til man har snudd kampen. Da er det mye deiligere enn å ha vunnet 6-0.