Det ble dramatisk da FIL tok seg videre i cupen etter ekstraomganger mot Mjølner. Vi fulgte kampen her.

Kampen har avspark klokken 18.30 og de to lagene stiller slik:

Mjølner: Daniel Dehnes Ravneng, Elias Bennour, Anders Amundsen, Daniel Gunevic, Hans-Anders Schjeldrup, Mathias Johnsen, Ulrik Koht Johannessen, Tobias Fjellbakk, Børge Henriksen, Simen Kjær, Artur Juchno.

Innbyttere: Øyvind Normann Storsveen, Mattias Skoglund, Johannes Aase, Johan Aanes, Lars Eduardo Strand Sørensen, Stian Johnsen.

Finnsnes: Fredrik Bakkelund - Christian Arnesen, Jonathan Barlow, Markus Rolandsen - Truls Torblå, Fredrik Lund, Mathias Bendiksen, Tobias Schjetne, Tom-Erik Bang Kristiansen - Sega Ngom, Jonas Simonsen

Innbyttere: Joakim Nilsen, Marcus Sletten, Andreas Løvland, Sverre Skoglund, Vebjørn Grunnvoll, Andreas Østeraas.

Trykk F5 for å oppdatere.

SLUTT: FIL er videre i cupen etter å ha fått 3-2 med 10 mann i andre ekstraomgang. Sterkt!

120.min: Bra Mjølner-sjanse på corner, men skuddet går like over mål.

119.min: Det var forøvrig Simonsen, og ikke Sega som scoret 2-2 målet for FIL. Dermed er Simonsen dagens FIL-spiller med sine tre scoringer.

119.min: FIL SCORER! Andreas Løvland slår inn til Jonas Simonsen som på åpent mål setter inn 3-2.

116.min: En Mjølner-corner havner i returrommet og et langskudd fra Anders Amundsen treffer stolpen! Der er FIL heldige.

112.min: FIL utligner til 2-2 ved Jonas Simonsen!

105.min: FIL-spillerne er veldig frustrerte nå.

104.min: Dommeren gir Vebjørn Grunnvoll sitt andre gule etter en reaksjon når han blir blåst frispark i mot. FIL må avslutte med 10 mann her.

102. min: 2-1! Arnesen mister ballen i bakre rekke da han skal skjerme ballen, og Mjølner kommer fremover. Kanten legger inn 45 grader til en Mjølnerspiller som står alene og setter ballen i lengste.

97. min: Stillingskrig for øyeblikket. Ingen av lagene tør å ta sjansen på høyt press.

90. min. 1. ekstraomgang er i gang

90+4: Dommeren blåser av 2. omgang, og dermed blir det ekstraomganger i Narvik!

90+2: Sega Ngom får gult kort etter en duell med Mjølner-forsvareren, ser ut som en albue. Begge blir liggende en stund, men de kommer seg opp på beina igjen.

90. min: Finnsnes får frispark på hjørnet av sekstenmeteren. Bang Kristiansen fyrer løs med venstrefoten, men skuddet går himmelhøyt over. På overtid nå.

88. min: Bang Kristiansen legger inn til Grunnvoll. Spissen får hodet på ballen, men headingen går et par meter over mål.

86.min: Tobias Schjetne får ballen på 18-19 meter og skuddet går like til side for mål. God FIL-sjanse!

79.min: Med elleve minutter igjen pluss tillegg ligger det akkurat nå an til å bli en lang kveld med ekstraomganger for FIL.

78.min: 1-1! Corneren havner på hodet til Jonathan Barlow (?) som header mot mål og ballen havner hos Jonas Simonsen som pirker inn utligningen fra kort hold.

78.min: Simonsen blir spilt gjennom, men blir taklet og FIL får corner.

75.min: Stor Mjølner-sjanse! Et innlegg blir slått inn fra høyre og Børge Henriksen er bare en skotupp fra å sette inn 2-0.

70.min: Bang Kristiansen vinner en corner for FIL. Den blir ufarlig.

69.min: Vebjørn Grunnvoll erstatter Mathias Bendiksen.

68.min: Simen Kjær hos Mjølner skyter like utenfor via en FIL-spiller. Corner nå, men den går gjennom hele feltet.

66.min: FIL får ikke til allverden og foreløpig ser det ut som Mjølner har grei kontroll. Tobias Schjetne får gult kort for munnbruk.

61.min: Den blir stusset ut til ny FIL-corner. På den påfølgende corner klarer Mjølner til enda en corner, FILs tredje på kort tid. Den tredje havner med femmeter for Mjølner.

60.min: Bang Kristiansen slår et godt innlegg mot Sega og Mjølner får såvidt klarer til corner.

60.min: Det ender etter til slutt med et ufarlig skudd høyt over.

59.min: Mjølner vinner en corner.

55.min: Joakim Nilsen erstatter Truls Torblå på høyre vingback hos FIL.

53.min: Mens bildene fra Narvik var borte tok Mjølner ledelsen 1-0 ved Artur Juchno.

52.min: Det er trøbbel med bildene fra Narvik, så det er vanskelig å få med seg alt som skjer.

51.min: FIL kommer på en susende kontring og Løvland finner Simonsen. Sistnevnte avslutter i stolpen og returen fra Schjetne går rett på keeper. God sjanse!

46.min: Andreas Løvland har kommet inn for Fredrik Lund til andreomgang.

46.min: Kampen er i gang igjen. FIL er farlig frempå med en gang.

Pause: Det står 0-0 til pause i Narvik.

41.min: Mjølner får avsluttet etter en dødball, men Bakkelund redder greit igjen.

40.min: FIL har fortsatt ballen mest og styrer, men hjemmelaget er farlige på overganger.

33.min: Sega er først på den, men hadingen treffer en Mjølner-spiller.

33.min: Corner for FIL nå.

32.min: Corneren havner på hodet til Børge Henriksen, men headingen går rett på Bakkelund.

31.min: Anders Amundsen skyter fra 18 meter og Fredrik Bakkelund redder fint. Corner for Mjølner nå.

24.min: Brukbar Mjølner-sjanse. Fra venstrekanten får Børge Henriksen avsluttet på halvspretten, men ballen går til side for mål.

18.min: Og det blir farlig! Ballen havner hos Bang Kristiansen som skyter hardt, men keeper henger med. Kampens første sjanse.

18.min: Nå er det FIL som har fått en corner.

16.min: FIL får ryddet unna denne gangen også.

15.min: Mjølner kommer rundt på venstresiden og får et hjørnespark.

14.min: FIL får nettsus ved Truls Torblå, men det blir avblåst for angrep på keeper.

8.min: FIL får ryddet unna.

7.min: Corner for Mjølner.

6.min: FIL har hatt ballen mest i åpningsminuttene og har vært det beste laget.

4.min: Mjølner forsøker seg fra distanse, men ufarlig for Fredrik Bakkelund og FIL.

1.min: Kampen er i gang!