FINNSNES (FIL 1-1 TUIL): Lørdag besøkte serieleder i 2.divisjon, TUIL, Finnsnes og Finnsnes Stadion.

I det sure høstværet fikk de 233 fremmøtte tilskuerne se en tett og underholdende kamp med temperatur og kriging.

FIL var agressive og presset et ballsikkert TUIL til å slå mer langt enn hva de normalt sett liker. FIL hadde sine sjanser før pause, men den første omgangen ble målløs.

Elleve minutter ut i andreomang tok imidlertid TUIL ledelsen. Det ved midtstopper Tobias Vibe etter et hjørnespark.

– Det er unødvendig, for det er for dårlig av oss. Både det som skjer i forkant av dødballen og selve dødballen. Det er klart, det holder ikke, sier FIL-trener Bjørn Johansen.

FIL fortsatte å kjøre på og etter 80 minutter fikk de også sin utligning. Kaptein Quint Jansen stanget et innlegg kontant i mål på vakkert vis.

FIL gamblet litt mot slutten og ga alt for å få 2-1. Da åpnet det seg litt kontringsrom for TUIL som var nære scoring to ganger i sluttminuttene. Hans Henrik Johansen vartet først opp med en kjemperedning, før stolpen sto i veien for Mohamed Ahamed noen minutter senere.

Dermed ebbet toppoppgjøret ut i 1-1 og uavgjort. Det var ikke grønntrøyene fornøyd med.

– Jeg er misfornøyd. Ser vi bort fra de siste ti minuttene hvor de fikk noen fantastiske sjanser, så er vi klart best, har mest sjanser og spiller en fantastisk kamp, sier FIL-treneren.