SAGBAKKEN (Mo 1-3 FIL): Søndag ettermiddag var FIL på plass i Mo i Rana for borteoppgjøret mot tabelljumbo Mo.

FIL dominerte hele førsteomgangen, men det var Mo som tok ledelsen på en dødball ved deres kaptein Jimmy Fjelldalselv etter 40.minutter.

Dermed gikk hjemmelaget til pause med ledelsen, til tross for at grønntrøyene hadde vært best.

FIL fortsatte å pøse på i 2.omgang og skapte sjanse etter sjanse uten å få utteling.

Men scoringene kom etterhvert. Først ved Vebjørn Grunnvoll etter 62 minutter etter en corner, og senere ved Sander Birkeland bare to minutter senere.

I det 82.minutt satte også Grunnvoll inn sitt andre for dagen og fastsatte resultatet til 3-1.

Følg kampen via livetekst her. (Trykk F5 for å oppdatere)

Slutt: FIL snur kampen og vinner til slutt 3-1. Ingen vil nok si seg uenig om man hevder at seieren burde vært større.

90+1.min: Det vil seg ikke for Simonsen i dag. Birkeland slår en flott stikker i bakrom og Simonsen kommer alene med keeper. Avslutningen går rett på Mo sin sisteskanse.

90.min: Veldig lite som skjer på Sagbakken Stadion nå.

86.min: FIL kontrollerer dette rolig inn nå.

82.min: 1-3! Einebakken Nilsen kroner et godt innhopp med et lekkert innlegg til Vebjørn Grunnvoll som setter inn 3-1 på åpent mål. To scoringer og en målgivende for Grunnvoll nå.

81.min: Bang Kristiansen finner nesten Grunnvoll, men Mo-keeper Vegar Rablips får en finger på ballen rett foran FIL-spissen.

80.min: Einebakken Nilsen kommer til enda et innlegg. Jonas Simonsen setter det noen meter over mål med hodet.

79.min: Mo sitt frispark ender opp i ingenting.

78.min: Mathias Bendiksen erstatter Andreas Løvland.

77.min: Løvland ligger nede igjen. Ser ut som han må bytte.

77.min: Mo vinner et frispark på litt over 25 meters hold.

75.min: Einebakken Nilsen har hatt et godt innhopp og han kommer til nok et innlegg. Ingen FIL-spillere rekker frem på ballen.

73.min: Bang Kristiansen finner nok en gang Grunnvoll med et innlegg. En hardt presset Grunnvoll setter ballen over mål.

72.min: Løvland finner nesten Grunnvoll, men spissen har et par skonummer for lite.

71.min: Andreas Løvland ligger nede, men ser ut til å komme seg opp igjen.

69.min: Et innlegg havner etter mye om og men hos Simonsen. Han snur seg opp, men avslutningen går utenfor. Stor FIL-sjanse for å gå opp til 3-1.

Etter alle sjansene FIL har hatt er det særdeles fortjent at FIL nå har snudd kampen.

65.min: 1-2! FIL har snudd kampen og det er Vebjørn Grunnvoll som stusser ballen ned til Birkeland. Sistnevnte varter opp med en flott avslutning ned i lengste hjørne.

64.min: FIL bytter ut Andreas Østeraas og setter inn Fredrik Lund.

62.min: 1-1! Vebjørn Grunnvoll header corneren i mål og FIL utligner til 1-1. Ser ut som ballen såvidt er over streken, da en Mo-spiller nesten klarte å berge den i siste liten.

61.min: Bang Kristiansen treffer Grunvoll med et innlegg og headingen går via en Mo-spiller og til corner. Den påfølgende corneren blir klarert til ny corner.

60.min: Einebakken Nilsen mottar en strålende crosser fra Løvland. Han drar seg innover og skyter, men skuddet treffer en offside-plassert Simonsen.

57.min: Like etter header Grunnvoll like over. FIL har sjanse på sjanse, men evner ikke å omsette dem.

56.min: Mo-spiller Remi Jakobsen får gult kort etter å ha felt Løvland. FIL tar frisparket kjapt ut til Einebakken Nilsen som slår et perfekt innlegg til Simonsen. Fra to meters hold klarer utrolig nok Simonsen å sette den over. Gigantisk sjanse!

55.min: Hans Henrik Johansen redder frisparket uten problemer.

54.min: Mo spiller sitt eget spill og det er flott å se på de gangene de klarer å få det til. Nå vinner de et frispark fra i underkant av 25 meter.

52.min: Einebakken Nilsen kommer til nok et innlegg og Simonsen kommer foran keeper på innlegget, men ballen går like til side for mål. Stor Finnsnes-sjanse!

51.min: Quint Jansen header corneren mot mål, men ballen treffer en Mo-spiller og går ut til en ny corner. Den neste ender opp med en svak avslutning langt utenfor fra Jonas Simonsen.

50.min: Schjetne slår inn og en Mo-spiller stusser ballen ut til corner.

49.min Birkeland vinner et frispark fra 25 meter ca. FIL har kommet friskt ut etter pause.

48.min: Schjetne kommer seg fri litt ute til høyre og slår hardt og lavt inn foran mål. Dessverre for FIL klarer ingen å nå innlegget og det blir femmeter. Der kunne FIL utlignet.

47.min: Einebakken Nilsen kommer seg rundt på kanten, som så mange ganger før i år, og innlegget finner Grunnvoll, men spissen kommer ikke ordentlig over ballen headingen går rett opp.

46.min: Kampen er i gang igjen. Joakim Einebakken Nilsen har erstattet Marcus Sletten hos FIL.

45+1.min: Dommer blåser for pause. Mo leder 1-0 og man må vel si at det er mot spillets gang. FIL har hatt det meste av banespill, og også de fleste sjansene.

45+1.min: Simonsen blir spilt fri, men Mo-keeperen får så vidt slått den utenfor. På den påfølgende corneren header Grunnvoll mot mål, men en Mo-spiller klarerer på streken. Hardt press fra FIL på slutten her!

44.min: FIL vinner hjørnespark og ballen ender opp på 25 meter hvor Jonas Simonsen fyrer av. Keeper får så vidt slått ballen utenfor. Ny god FIL-sjanse.

43.min: Mo kommer seg nesten til en god mulighet. Råde slår 45 grader ut, men ingen er i returrommet.

41.min: FIL holder på å svare umiddelbart. Et innlegg blir slått på hodet til Grunnvolll og headingen går like over. Stor FIL-sjanse!

40.min: Mo scorer på frisparket! Frisparket blitt slått hardt på første stolpe og kaptein Jimmy Fjelldalselv sender Mo i ledelsen.

39.min: Mo vinner frispark helt oppe på høyrekanten.

37.min: Birkeland fyrer nok en gang av fra distanse og skuddet går like over. Bra mulighet.

34.min: Schjetne forsøker seg fra distanse, men skuddet går langt utenfor og over målet.

32.min: Det blir klabb og babb på femmeteren, men Mo får klarert.

32.min: Simonsen jobber frem et hjørnespark for grønntrøyene.

29.min: Bang Kristiansen kommer til innlegg og det havner til slutt hos Løvland som nikker ballen like utenfor. Stor FIL-sjanse.

27.min: FIL dominerer utpå her nå, men målene lar vente på seg inntil videre.

26.min: Frisparket går i muren.

26.min: Marcus Sletten vinner frispark på ca 25 meter.

23.min: Birkeland finner Sletten ute på høyrekanten og innlegget treffer nok en gang Grunnvoll som header like over. Bra FIL-sjanse.

22.min: Bang Kristiansen kommer seg rundt på kanten og får slått inn mot Grunnvoll. Sistnevnte blåses frispark imot.

21.min: Mo får ikke til mye nå. FIL er hele tiden tett i dem og de vinner de alle fleste duellene.

18.min: Sander Birkeland fyrer av igjen og skuddet går like til side for mål via en Mo-spiller. Brukbar sjanse. FIL-corner nå.

17.min: FIL får en brukbar overgang og nok en gang er det Sletten som kommer til innlegg. Denne gangen går dessverre innlegget bak mål.

15.min: FIL vinner sin andre corner i kampen, men keeper får bokset den ut. FIL har tatt mer tak i kampen nå.

13.min: Om noen lurer, så er det Jonathan Barlow som spiller høyre stopper for FIL i dag. Marcus Sletten er tilbake på høyre vingback, mens det ser ut til at Tobias Schjetne har anker-rollen på midtbanen.

11.min: Sander Birkeland fyrer av fra omlag 18 meter, men skuddet er svakt og går også til side for mål.

5.min: Sletten får slått inn fra høyre nok en gang. Grunnvoll er først på innlegget med headingen er svak og går langt utenfor.

4.min: FIL vinner et hjørnespark. Blir tatt kort og ender ikke opp i noe som helst.

3.min: En nesten-sjanse for FIL. Løvland spiller fri Sletten på høyrekanten og innlegget finner nesten frem til Grunnvoll. Ender til slutt opp med avblåsning for offside.

1.min: FIL tar avspark og kampen er i gang!