Får ikke mye å gjøre, men er trygg i det han foretar seg. Sjanseløs på målet.

Har ingen utfordring i lufta med sin høyde, men har også kontroll på den lynraske spissen Andreas Sletvold. God distribusjon med bena også.

En del svake langpasninger, ellers grei match. Byttet ut etter 65 minutter.

Marcus Christian Sletten 5

Trør nesten på kanten som en god gammeldags hollandsk ving. Spillerbar hele tiden og mange gode innlegg. Byttet ut i pausen.

Andreas Løvland 5

Arbeidsmaur som lager noen frispark, blant annet da han ble skadet etter 78 minutter og måtte ut.

Sander Birkeland 6

God til å vri spillet og serverer begge kantspillerne mange fine pasninger. Scorer også 2-1-målet.

Tobias Schjetne 5

En kamp på det jevne, men tidvis bra.

Jonas Simonsen 3

Kommer til utrolig mange sjanser og brenner alle. Frustrerende dag.

Vebjørn Valle Grunnvoll 7

Litt det samme som Simonsen, brenner mange sjanser, men får det til å løsne til slutt. Scorer to mål og har en målgivende pasning.

Joakim Einebakken Nilsen 6

Kommer inn for Sletten etter hvilen. Bidrar sterkt til snuoperasjonen og kommer til svært mange innlegg fra sin høyreside. Slår innlegget som gir 3-1.