FINNSNES (FIL 2-0 Follo): Søndag ettermiddag var Follo, laget som ligger på 5.plass i FILs avdelig i 2.divisjon, på besøk hos FIL på Finnsnes Stadion.

Follo var som forventet ekstremt ballorientert og det maktet FIL å straffe dem for.

Etter 20 minutter satte Glenn-Martin Andreassen inn 1-0 i åpent mål etter at Follo-keeperen kom ut på bærtur og rotet det til.

Follo fortsatte i det samme sporet hele kampen i gjennom, og var aldri spesielt farlige.

Etter 81 minutter straffet FIL de igjen, da innbytter Jonas Simonsen utnyttet nok en feil i Follo-forsvaret og satte inn 2-0 mellom beina på keeperen.

Dermed ble alle poengene igjen på Finnsnes og grønntrøyene ligger fortsatt på 2.plass på tabellen - seks poeng bak serieleder TUIL.