Hans Henrik Johansen 6

Har ikke allverden å gjøre. Gjør maks èn kvalifisert redning i løpet av kampen. Trygg på det som kommer av innlegg og i feltarbeidet.

Marcus Sletten 6

Får sjansen for andre kamp på rad som stopper. Løser det bra og er flink til å være tett oppe i Follo-spillerne til envher tid.

Quint Jansen 7

Som alltid bunnsolid. Full kontroll på det meste og viser enorm ro. Flink til å lede de bakerste rekkene.

Andreas Østeraas 5

Har til tider litt problemer, men klarer seg greit. Holde på å forære Follo en scoring etter en stygg tversover-pasning i 1.omgang, men det gikk bra denne gangen.

Joakim Einebakken Nilsen 6

Har bra kontroll på sin høyreside. Som alltid ivrig på å være med fremover når sjansen byr seg. Kommer til en del innlegg.

Andreas Løvland 5

Ble mye løping uten ball i en kamp hvor Follo hadde ballen klart mest. Klarer ikke få til så mye, men er nær scoring når han header like over i 2.omgang.

Jonathan Barlow 6

På grunn av kampbildet ble det langt mindre ballkontakt enn vanlig på han. Gjør imidlertid en god defensiv jobb og er flink i presset.

Tobias Schjetne 5

Blir i likhet med resten løpende mye i mellom. Legger ned veldig mange meter og jobber iherdig. Ikke så mye involvert offensivt.

Tom-Erik Bang Kristiansen 6

Gjør en god defensiv jobb på sin venstreside. Ikke like mye med fremover som vanlig på grunn av kampbildet.

Glenn-Martin Andreassen 6

Det ble en kamp med mye løping for spissene og han la ned mange meter. Fikk lønn for strevet når han snappet opp et tilbakespill foran keeper og satte inn 1-0. Sterk med mann i ryggen.

Morten Moldskred 4

Fikk ikke utrettet mye og ble litt nølende og ubesluttsom med ball i avgjørende situasjoner. Blir tvunget til mye defensiv jobbing og gjør den biten bra.

Sander Birkeland

Inn for Løvland etter 65 minutter. Rekker ikke utmerke seg noe spesielt.

Jonas Simonsen

Kommer inn for Moldskred etter 76 minutter. Får mye bakrom å løpe i og er livsfarlig. Pungterer kampen når han setter 2-0 etter 81 minutter.

Vebjørn Grunnvoll

Inn for Andreassen etter 84 minutter.