OSLO: Søndag ettermiddag tar Grorud imot opprykksjagende Finnsnes.

Grorud har hatt en sesong som forventet og ligger på 4. plass med 31 poeng foran søndagens kamp.

Finnsnes på sin side nærmer seg kontakt med Tromsdalen igjen etter at sistnevnte tapte for Skeid forrige helg. FIL ligger på andreplass med 38 poeng, kun fire poeng bak serieleder TUIL.

Grorud starter med disse 11:

Rune Kvitle Vøien - Morten-Andre Slorby, Jon Ole Reinhardsen, Abdifatha (Faisal) Dahir, Abdel El-Moussauoi - Tega George, Faysal Mohamed Ahmed, Mohamed Mahnin - Preben Mankowitz, Kevin Mankowitz, Mesut Can

På benken:

Hermann Tronhus Rhodén, Zirak Ahmed, Fisnik Kastrati, Vetle Skåttun, Ole-Marius Forsberg, Kamyar Adel Bawah

Finnsnes starter med disse 11:

Hans Henrik Johansen - Joakim Amandus Einebakken Nilsen, Quint Jansen, Marcus Christian Sletten, Andreas Østeraas, Tom-Erik Bang Kristiansen - Jonathan Matthew Barlow, Andreas Løvland, Sander Birkeland - Morten Moldskred, Vebjørn Valle Grunnvoll

På benken:

Jonas Nikolaisen Simonsen, Glenn-Martin Andreassen, Christian Arnesen, Tobias Schjetne

Kampstart 17.00. Vi følger kampen i tekstoppdatering under (trykk her for å laste inn siden på nytt):

94. min: Kampen er over. Det ender 2-2 i Oslo.

93. min: MÅL! 2-2! Simonsen gjør det for bortelaget. Jansen stusser videre til Bang Kristiansen, som prøver et dårlig skudd som i stedet blir et godt innlegg til Jonas Simonsen som setter inn utligningen.

90. min: Ser ut som Grorud skal hale dette i land. Kommer seg til avslutning, men Johansen redder enkelt.

88. min: Utrolig sjanse for Jonas Simonsen. Birkeland slår et perfekt innlegg til Simonsen som helt alene med keeper avslutter fire meter fra mål. Keeper gjør en god redning, men den burde Simonsen ha satt. Det skal være mål ti av ti ganger.

87. min: Bytte Grorud: Zirak Ahmed kommer inn for Tega George.

86. min: Finnsnes prøver å skape noe og er mer direkte i spillestilen. Slår langt mot Andreassen, men bortelaget har ikke skapt noe.

80. min: Moldskred spiller gjennom Simonsen som blir vinket av for offside. Avslutningen gikk forøvrig utenfor også.

78. min: Bytte Finnsnes. Jonas Simonsen kommer inn for Glenn-Martin Andreassen.

77. min: Grorud har vært klart best i andre omgang, mens Finnsnes har virket litt tam.

75. min: MÅL! 2-1! Grorud får frispark 25 meter fra mål. Preben Mankowitz skrur ballen i nærmeste hjørne. Den er ikke utagbar for FIL-keeper Hans Henrik Johansen.

74. min: Bortsett fra muligheten til Quint Jansen har ikke Finnsnes skapt noe særlig i andre omgang. Grorud virker til å ha litt mer fart i beina enn bortelaget.

73. min: Bytte Finnsnes. Glenn-Martin Andreassen kommer inn for Vebjørn Valle Grunnvoll.

69. min: Grorud forsøker seg gang på gang. Får til litt mer av småspillet sitt mot et Finnsnes-lag som ligger dypt i banen. Hjemmelaget har et lite overtak i kampen nå.

68. min: Bytte Finnsnes. Tobias Schjetne kommer inn for Andreas Løvland.

66. min: Løvland snapper ballen og skyter fra 20 meter. Keeper får en enkel jobb med å redde forsøket fra 23-åringen.

64. min: Finnsnes har ikke vært på samme nivå som de var på i 35 minutter av første omgang.

62. min: Det var fullt kaos en periode etter at dommeren hadde blåst for straffe. Tumulter mellom lagene, men dommeren ryddet opp og ga samtidig gult kort til Andreas Østeraas, Quint Jansen og Groruds Faysal Ahmed. Litt amper stemning nå. Grorud mener nok at Østeraas skulle ha vært utvist.

61. min: MÅL! 1-1! Mesut Can setter den. Johansen går riktig vei, men rekker ikke ballen.

59. min: Straffe til hjemmelaget! En Grorud-spiller på tur gjennom blir tatt av Andreas Østeraas. Korrekt avgjørelse av dommeren.

58. min: Grorud setter fart etter FILs mulighet og får lagt et innlegg foran mål. Spissen på første stolpe bommer på ballen og Finnsnes vinner ballen igjen.

57. min: Finnsnes vinner et frispark høyt i banen. Bang Kristiansen svinger den inn foran mål. Quint Jansen er nære å få ballen på mål, men får ikke rent treff på headingen og ballen går like utenfor.

54. min: Litt mer kaotisk start på omgangen. Har ikke skjedd så mye foran noen av målene. Ganske jevnt i omgangen sålangt.

52. min: Gult kort til Andreas Løvland. Går for hardt til i en duell.

47. min: Grorud får frispark 30 meter fra mål. Slås godt inn, men en Grorud-spiller bommer for mye på ballen og FIL klarerer.

46. min: 2. omgang er igang.

Pause

45.min: Pause. Finnsnes har vært klart best. Det jevnet seg ut de siste ti minuttene, men etter Groruds brukbare start på kampen tok FIL fullstendig over. Helt fortjent at de leder kampen.

35. min: Stor sjanse til Grorud. Slår en kort corner, legger inn ballen, vinner to dueller på rappen i feltet og får skutt fra 4-5 meter. Hans Henrik Johansen redder ut til corner.

30. min: God mulighet til Finnsnes igjen. Bang Kristiansen forserer på venstresiden, kommer seg rundt backen og legger et godt innlegg på hodet til Grunnvoll. Han får gå opp ganske så alene, men headingen går en god meter utenfor mål. Den burde han ha satt på mål.

26. min: Finnsnes er aggressive i gjenvinningen. Grorud klarer ikke å spille seg ut og mister ballen ofte til bortelaget.

24. min: Grorud var toneangivende de første ti minuttene, men Finnsnes har snudd kampen totalt og er det beste laget utpå nå.

23. min: FIL fortsetter å trykke på. På en corner får Østeraas hodet på ballen og er nære å sette inn 0-2, men ballen klareres ut til ny corner.

21. min: MÅL! 0-1! Barlow sender et gjennomspill til Einebakken Nilsen, som dribler seg forbi Groruds back, drar seg inn i 16-meteren og legger inn mellom stopperne og keeper. Der er Vebjørn Grunnvoll på plass og sender Finnsnes i ledelsen. Herlig prestasjon av vingback Joakim Nilsen som gjør alt rett i forkant av scoringen.

16. min: Moldskred prøver seg på et skudd fra 25 meter. Går høyt, høyt over.

15. min: Finnsnes er mer med i kampen. De siste 6-7 minuttene er det de som har hatt overtaket.

12. min: To store sjanser til FIL på rappen. Vebjørn Grunnvoll tar kontroll over et langt oppspill og fyrer av et skudd som blir blokkert ut til corner. Den påfølgende corneren blir klarert, men FIL trykker på og spiller gjennom til Grunnvoll. Avslutningen hans fra 12 meter går like utenfor mål.

8. min: Faysal Ahmed dribler seg inn i feltet, men Finnsnes klarerer ut til slutt.

7. min: Grorud har tatt initiativet i starten. Har virket friskest og har ballen mest.

5. min: Grorud får frispark 20 meter fra mål. Skuddet går rett i muren, mens returen moses himmelhøyt over.

1. min: Kampen er igang.

(Trykk her for å laste inn siden på nytt)