BÆRUM: Finnsnes gikk på en skikkelig smell mot Stabæk 2 i fjor, da de tapte hele 7-1 mot et svært ungt Stabæklag. Nå ønsker grønntrøyene å slå tilbake mot bæringene.

Finnsnes startet sesongen sterkt med fem strake seire, men det har gått tråere den siste tiden. De tapte 3-1 mot Tromsdalen, og spilte uavgjort mot Alta i forrige serierunde, og dermed trenger FIL tre poeng for å fremdeles være med i tetstriden.

Finnsnes' startoppstilling:

Hans Henrik Johansen - Andreas Østeraas, Quint Jansen, Christian Arnesen - Marcus Sletten, Jonathan Mattew Barlow, Tobias Schjetne, Tom-Erik Bang Kristiansen, Sander Birkeland - Jonas Simonsen, Andreas Løvland

Stabæk 2s startoppstilling:

Mande Sayouba - Edvard Linnebo Race, Andreas Schjølberg Hanche-Olsen, Jeppe Hæhre, Tobias Borchgrevink Børkeeiet - Emil Bohine, Eirik Haugstad, Markus Myre Aanesland, Shadrach Kwesi Eghan - Marcus Mehnert, Sebastian Pedersen

Klikk her for å oppdatere siden.

Vi fulgte kampen her:

90+3: Kampen er over. Finnsnes vinner 0-1.

90+2: Grunnvoll går ned mot hjørneflagget og skal hale ut tiden. Får et kast.

90. min: Tobias Schjetne ligger nede med skade, men kommer seg på beina igjen. Vi er på overtid nå.

89. min: FIL prøver å holde ballen i laget mest mulig. Har ikke skjedd så alt for mye i sluttminuttene.

77. min: 0-1! FIL får et frispark på 22-23 meter. Bjørn Johansen setter inn Vebjørn Grunnvoll, som tar frisparket. Han vrir frisparket over muren og i nærmeste hjørne. Hans første spark på ballen suser rett i mål. Jonathan Barlow var spillerne som ble tatt av.

74. min: Bytte Finnsnes: Dan-Roger Roland kommer inn for Jonas Simonsen.

72. min: God sjanse til FIL. Birkeland sender Simonsen alene med keeper, men keeperen gjør en god jobb og FIL-spissen får ikke avsluttet ordentlig.

66. min: Stabæks Eirik Haugstad går ned i bakken innenfor 16-meteren. Det er kontakt, men dommeren vinker spillet videre. Ser ut som dommeren gjorde rett der.

64. min: Brukbar sjanse til Finnsnes. Joakim Einebakken Nilsen kommer seg rundt på høryesiden. Legger et godt legg, men ballen stusses ut. Jonahtan Barlow plukker opp returen og skyter fra spissen av 16-meteren. Går like utenfor mål.

57. min: Christian Arnesen blir liggende nede i to minutter med det som kan være en lyskestrekk. Han må etter hvert byttes ut og inn kommer Joakim Einebakken Nilsen.

52. min: Og plutselig slår vanningsanlegget på Nadderud kunstgress seg på. Sander Birkeland får seg en liten dusj der.

50. min: God sjanse til Stabæk. Sebastian Pedersen kommer seg til et bra skudd innenfor 16-meteren, men ballen går noen meter til side for mål.

46. min: 2. omgang er igang.

PAUSE

45. min: Pause. Ingen festforestilling fra noen av lagene.

40. min: FIL får frispark 30 meter fra mål. Bang Kristiansen svinger den inn, men Sayouba plukker den ned lett.

38. min: God sjanse til Stabæk. Langt utspill fra Sayouba til Eghan som får fyrt av et skudd som går halvannen meter til side for mål. Det nærmeste hjemmelaget har vært i kampen.

33. min: FIL prøver seg gang på gang i bakrom på Simonsen, men Stabæk-keeperen er med på notene gang på gang.

30. min: Gult kort: Sander Birkeland. Går i bakken innenfor 16-meteren, men får gult kort for filming.

28. min: Simonsen jager en ball i bakrom. Ikke langt unna å komme seg forbi Stabæk-stopperen, men keeper kommer inn og avverger situasjonen.

26. min: Ganske dårlig kvalitet på det som skjer. Mye feilpasninger fra begge lag.

23. min: Skudd fra Andreas Løvland fra 25 meter. Bra fart i skuddet, men keeper har ingen problemer med å holde den.

15. min: Skjer svært lite. Rolig periode etter FILs knallstart. Bortelaget kommer seg høyt i banen, men sliter med de siste pasningene for å skape store sjanser.

5. min: Finnsnes har startet kampen friskt.

2. min: Dobbelsjanse til Finnsnes. Bang Kristiansen får ballen litt skrått innenfor 16 og fyrer av et skudd om keeper slår ut. FIL beholder ballen i farlig sone der Jonas Simonsen plukker opp ballen og fyrer av mot mål. Keeper redder igjen, men FIL får lagt inn til Løvland som header i mål. Scoringen ble imidlertid annullert for offside.

1. min: Kampen er igang.