FINNSNES (FIL 1-1 Alta): FIL slet og fikk lite til å stemme før pause i kampen mot Alta, og laget fra Finnmark kunne gå til pause med en fortjent 1-0 ledelse.

- Vi kom sent i gang. Vi fortsatte fra TUIL-kampen med å gjøre litt unødvendige individuelle tekniske feil, og våget ikke å stole på at vi er så god som vi er. Det gjorde at det ble litt begrensninger i det, så fikk Alta et par gode overganger som de fort kunne scoret på. Scoringen de fikk kunne vi ikke gjøre noe med, det er 50/50, det er en ball som ramler ned i feltet og det er tilfeldigheter i fotball. De hadde noen gode overganger i tillegg til det som de kunne straffet oss på, men heldigivs gjorde de ikke det, sier FIL-treneren.

Etter pause var det et helt annet FIL-lag som kom på banen. Innbytter Vebjørn Grunnvoll utlignet i det 83.minutt og 1-1 ble også sluttresultatet.

- Vi sier til oss selv i pausen at vi må bevise for oss selv at vi er et bedre fotballag enn det vi hadde vist, og jeg synes vi er kanon-god i andreomgang. Vi har skudd i stolpen, vi har mange nesten sjanser og en ved Vebjørn (Grunnvoll) på slutten der, så Alta hang i tauene i 45 minutter, mener han.

Om spiss Vebjørn Grunnvoll, som gjorde comeback etter å ha vært lenge ute med overtreningssyndrom, sier han følgende:

- Han representerer jo litt duellstyrke og kraft. Vi får på en måte etablert ballen litt høyere i banen enn vi har gjort når vi har Glenn-Martin (Andreassen) borte, så det er viktig, men han har ikke trent nok til å tåle mer enn det han gjorde og kanskje var det for mye det han fikk i dag også. Han kunne blitt skikkelig heldig og blitt matchvinner også, men sånn er det.