OSLO: Ullern var av flere spådd å kunne kjempe om den viktige sjuendeplassen i årets avdeling, men de har sålangt ikke innfridd forventningene til flere eksperter.

Med bare fire poeng på sju første kampene ligger laget nest sist på tabellen og tre poeng mot Finnsnes vil være kjærkomment.

Finnsnes på sin side virker uslåelige og har ennå tilgode å tape en kamp. Bortelaget er svært sugen på tre poeng, som vil være svært viktige for å kunne holde ryggen på Tromsdalen, som møter Alta hjemme i ettermiddag.

(Trykk her for å laste siden på nytt)

Vi følger Ullern-FIL i tekstoppdatering under fra kl. 17:

90. min: Kampen er over. Finnsnes vinner 2-1. Veldig spennende de siste minuttene her! Ullern sender alle mann i angrep, og skaper to-tre store sjanser helt på tampen. Uansett er kampen over, og FIL tar med seg tre poeng hjem!

90. min: Gult kort: Tom-Erik Kristiansen.

85. min: Nytt bytte for Finnsnes. Morten Moldskred går ut, og han blir erstattet av Jonas Simonsen.

81. min: Brukbar mulighet for Ullern. Ullern-spiller skyter, men Quint Jansen får blokkert. Rett etterpå scorer Glenn-Martin Andreassen etter et frispark ti meter fra cornerflagget, men han blir avblåst for offside.

78. min: Gult kort: Andreas Østeraas. Havner i boken til dommeren etter en litt for hard takling.

75. min: Bytte for FIL. Målscorer Løvland går ut, og blir erstattet av Tobias Schjetne.

72. min: Roet seg veldig nå. Finnsnes fremdeles med mye ball, men ikke like angrepsvillig som før scoringen.

60. min: 1-2. Finnsnes tar ledelsen! Nilsen slår inn fra høyre mellom keeper og forsvaret til Ullern, hvor ballen tuppes i mål. Mest sannsynlig er det et selvmål, selv om enkelte på stadion mener det var Glenn-Martin Andreassen som scoret for Finnsnes.

59. min: Ullern litt mer med i kampen nå. En oppofrende Andreas Østeraas hindrer en potensiell Ullern-scoring med en meget bra takling.

52. min: 1-1. Andreas Løvland kommer alene med keeper, og setter ballen sikkert i mål. Etter en god start på andre omgang, får Finnsnes uttelling!

45. min: Andre omgang er i gang.

45. min: Pause. Ullern leder 1-0 til pause. Like før pause var Andreassen svært irritert på den ene dommeren, mente han skulle hatt straffe etter en innleggssituasjon hvor Andreassen mente han ble holdt. Ullern hadde en lignende situasjon tidligere i omgangen, men dommeren har valgt å la fløyten være i begge anledninger.

Jevnt over har Finnsnes vært best. De har hatt veldig mye ball, men den siste halvtimen har de slitt veldig med å være presis på innleggene.

40. min: God mulighet til Finnsnes. De kontrer etter at Ullern mister ballen på midtbanen. Midtbanen får slått ut ballen til Joakim Nilsen som legger inn. Ballen går gjennom hele feltet til Bang Kristiansen på motsatt vingback. Han skyter fra 12-13-meter, men keeper er med på notene, og redder den.

36. min: Finnsnes med en god mulighet. Glenn-Martin slår til Moldskred som får ballen på 7-8-meter og skyter, men skuddet går utenfor mål. Burde utnyttet den bedre. Finnsnes har ikke fått skapt så mye sjanser etter at Ullern tok ledelsen, men har et godt trykk på Ullern.

31. min: Finnsnes må allerede gjøre et bytte. Causevic er skadet, og Marcus Sletten erstatter han.

Finnsnes med mye ball. De prøver å komme seg til innlegg, men presisjonen er for dårlig. Ullern ligger med alle mann bak ballen.

23. min: 1-0 til Ullern. Kom ut av ingenting. Plutselig står Kenneth Di Vita Jensen ganske upresset på 25-meter, og banker ballen i krysset. Hans-Henrik Johansen har ingen mulighet til å redde den. Ullern scorer på deres første mulighet i kampen. Ullern mer med i kampen nå.

15. min: Ny sjanse til Finnsnes! Nilsen kommer seg rundt på kanten, og slår inn til Andreas Løvland. «Løva» prøver seg på en litt for fiks flikk, og ballen havner utenfor. FIL klart best de første 15. minuttene.

14. min: Sander Birkeland får en god mulighet. Birkeland får stå alene i 16-meteren, men skuddet får keeper slått ut til corner. Påfølgende corner får Ullern klarert, men ballen havner hos Andreas Østeraas som banker til, og ballen havner i underkant av en meter utenfor.

7. min: Moldskred legger inn til Glenn-Martin Andreassen fra venstresiden, men Andreassen når ikke ballen. Ullern får med nød og neppe klarert.

4. min: Ålreit sjanse til Finnsnes. Innlegg fra Joakim Nilsen på høyresiden. Andreas Løvland får hode på innlegget, men det går en god meter over mål.

Finnsnes med klart mest ball i starten, og Ullern ligger ganske lavt. De ligger å forsvarer seg egen halvdel, noe som er et forventet kampbilde for denne kampen.

1. min: Kampen er i gang! Ullern setter i gang kampen.

Lagoppstillingene:

Finnsnes: Hans Henrik Johansen - Quint Jansen, Adnan Causevic, Andreas Østeraas - Joakim Nilsen, Jonathan Matthew Barlow, Andreas Løvland, Sander Birkeland, Tom-Erik Bang Kristiansen - Morten Moldskred, Glenn-Martin Andreassen

Benken: Marcus Sletten, Jonas Simonsen og Tobias Schjetne.

Ullern: Thomas Lia - Knut Masdal, Tallak Bright-Taylor, Håkon Buckner , Aleksander Bjerke Christensson - Bendik Håbjørg Lysvåg, Anders Ripegutu, Jørgen Solvang Nilsen, Kenneth Di Vita Jensen - Håkon Saugen Rekdal, Håvard Thun