FINNSNES (FIL-Skeid 0-0): Det ble en tett og jevn kamp da Finnsnes tok i mot Skeid søndag.

Etter en svak førsteomgang løftet FIL seg litt etter pause.

Jonas Simonsen kom inn etter 61 minutter og han kom seg til gode muligheter, og spesielt en av de var av den store sorten.

- Lysken har blitt bedre og bedre, og jeg føler at nå går det bra. Så når jeg da kom inn, så tenkte jeg at nå blir det sjanser. Når man da bommer på en så klar mulighet, så er det kjedelig, forteller FIL-spissen.

Han mener de leverte en urytmisk kamp.

- Tja, nei, det er urytmisk og det var ikke noen rytme over det. Men slike kamper kommer, og det er kanskje da vi skal dra i land en 1-0 seier, sier han.

Spilte for uavgjort

Han mener Skeid kom til Finnsnes for det ene poenget.

- Skeid kom hit for å få ett poeng, og sier det noe annet så nekter jeg å tro det, smiler han.

Han mener man leverte en svak kamp og da spesielt i førsteomgang.

- Ja, førsteomgangen var svak. Vi får ikke til spillet vårt. Vet ikke helt hvorfor det ble sånn, men fotballkamper lever sitt eget liv og i dag lugget det. Alt i alt, vi får med oss et poeng, skulle kanskje hatt både 1-0 og kanskje 2-0, sånn personlig, så det er litt kjedelig, men vi er ubeseiret enda. Vi får ta med oss det.

På bedringens vei

Simonsen har slitt med en lyskestrekk den siste måneden. Han kan fortelle at skaden slipper mer og mer taket.

- Jeg har vært med litt sånn halvveis på trening denne uka her, og vi tar det enda gradvis, for det var en ganske kraftig lyskestrekk. Det tar sin tid, men vi har et godt apparat og vi har en god dialog med Bjørn (Johansen), forteller den hurtige spissen.

Han melder seg kampklar til neste kamp.

- Håper kanskje å få starte neste kamp. Hvis lysken er der og Bjørn vil starte med meg. Så kampklar kan jeg melde meg i alle fall.

- Det er deilig. Det er godt å slippe å holde igjen når man løper og skyter, da er det ikke så gøy å spille fotball. I dag gikk det over all forventning med lysken, så det var bra, avslutter han.

STANG UT: Det ville seg ikke helt for Finnsnes og Jonas Simonsen foran mål i kampen mot Skeid. Foto: Mathias Brobakk Nordgård