SKI (Follo - Finnsnes 2-2): - I forkant hadde jeg vært fornøyd med ett poeng, men når vi har seieren så langt nede i lomma er det skuffende at vi ikke klarer å ro det i land, sier FIL-trener Bjørn Johansen.

Follo tok ledelsen etter 20 minutter da Halvard Lien stanget ballen i mål. FIL utlignet ved Sander Birkeland like før pause.

Jonas Simonsen ble byttet inn i det 74. minutt, og bare tre minutter senere fikk FIL valuta for byttet. Simonsen ble tatt alene med keeper og fikk straffe. Den satte han selv og Finnsnes ledet ti minutter før slutt.

Men i det 88. minutt utlignet Follo etter at de like før hadde to fete sjanser.

- Fornøyd

Kaptein Quint Jansen mener de bør være fornøyde med ett poeng borte mot Follo.

- Selvfølgelig er vi fornøyde med ett poeng. Follo er et godt lag. Samtidig føler vi at vi kunne ha vunnet om vi hadde vært litt bedre på slutten. Hadde vi vært mer iskald i hodet hadde vi vunnet. Men ett poeng er vi fornøyde med, sier kaptein Quint Jansen, som mener de må ta lærdom av de hektiske sluttminuttene mandag.

- Vi må ikke gjøre samme feil to ganger. Dette skal vi lære av.

Det er også Andreas Løvland enig i.

- Vi visste at det kom til å bli en tøff kamp. Det er selvfølgelig surt måten det skjer på. Vi må bare ta lærdom av det.

Kritisk til gressbanen

Bjørn Johansen var etter kampslutt svært kritisk til gressbanen Follo hadde å tilby på Ski.

- Med disse forholdene går det ikke an å spille fotball. Man kan spille fram og tilbake og må løfte litt lenger slik vi gjorde i dag. Det lyktes vi bra med. 2-2 i det lange løp er bra mot Follo.

- Det er gress som er uvant, men dette er en dårlig gressbane. Det får selv kunstgressbanene på Finnsnes til å virke svært så bra.