FINNSNES: Kampen var relativt jevn de første 25 minuttene, men derfra og ut eksploderte det i positiv forstand for Finnsnes.

I løpet av sju minutter i første omgang gikk de fra 0-0 til 4-0. Først scoret Sander Birkeland i det 29. minutt, noe heldig, på et skudd fra 30 meter som Groruds keeper burde ha tatt.

To minutter senere var det nyervervelsen Morten Moldskred som åpnet målkontoen i sin første kamp for de grønne. Andreas Løvland snappet opp ballen og serverte Moldskred som banket inn 2-0.

Og bare to minutter etter det igjen var det Sander Birkeland som fikk æren av å servere Glenn-Martin Andreassen som tuppet inn 3-0.

Ytterligere tre minutter senere var Sander Birkeland igjen involvert. Alene med Grorud-keeper Hermann Rhodén ble han felt innenfor 16-meteren og klar straffe til Finnsnes. Den satte Quint Jansen og dermed hadde Finnsnes gått fra 0-0 til 4-0 i løpet av sju minutter.

I andre omgang økte Marcus Sletten til 5-0 i det 72. minutt, mens Grorud fikk sitt trøstemål på straffe i det 76. minutt.

Finnsnes har fortsatt ikke avgitt poeng og står med fem strake seiere etter fem runder i 2. divisjon.