TROMSØ/FINNSNES: Etter å ha trent med klubben i vinter valgte han i februar å takke nei med hensyn til ny jobb og familie, og la i stedet skoene på hylla.Nå gjør han likevel comeback og har skrevet under en amatørkontrakt med FIL.- Ja, det stemmer, og han er spilleklar til søndagens kamp, sier Olav Eriksen i FIL's sportslige utvalg.Jonas Simonsen har den siste tiden slitt med en vond lyske. Derfor kommer signeringen av Moldskred på et veldig godt tidspunkt.

- Vi har en relativt tynn stall og er sårbare for skader. Per i dag er det slik at Jonas Simonsen sliter med en vond lyske, slik at på den måten var det veldig kjærkomment nå at Moldskred var lysten på å spille for oss, forteller han.

Han er ikke i tvil om at en såpass rutinert spiss, med fortid i blant annet TIL og Rosenborg, vil passe godt inn i stallen sammen med mange av de unge spillerne de har.

- Vi tar i mot han med åpne armer og håper at han skal bidra bra for oss utover nå. Vi ser på han som et veldig positivt tilskudd. Vi har en flott blanding av rutine og ungdommelig pågansmot, sier han.Han kan fortelle at Moldskred har vært aktuell lenge.

- Moldskred har vært aktuell for oss veldig lenge og lenge før sesongstart. Slik som jeg forstod det valgte han å ta en pause fra fotballen med hensyn til jobb og slike ting. Det er ikke sånn at bare fordi Jonas (Simonsen) sliter litt med skade at vi har fått hentet han, men det er jo kjærkomment at han kommer akkurat nå.