SORTLAND: Barlow ble i sin tid hentet til FK Senja foran 2012-sesongen av daværende trener Jan Tore Bakli.

I nedrykkssesongen 2013 var han kaptein for blåtrøyene. Det var imidlertid ikke aktuelt å bli med FK Senja ned i 3. divisjon.

På senvinteren 2014 ble Barlow omsider klar for Tromsdalen, der han ble én sesong før han gikk til Sortland.

Dialog med FIL

Nå har han imidlertid vært i dialog med Finnsnes ved flere anledninger og utelukker ikke at FIL kan bli hans neste klubb.

Det var også planlagt at Barlow skulle være med for FIL i treningskampen mot TIL.

– Da jeg gikk fra Senja sa jeg at jeg ikke i det hele tatt skulle gå til Finnsnes. Det hadde jeg blitt enig med Senja om og det stod jeg for da, sier Barlow til Folkebladet.

– Men hva som skjer fremover nå, som Sortland-spiller, vet jeg ikke. Da jeg var Senja-spiller hadde jeg en fin tid og respekterte at jeg ikke skulle gå til Finnsnes da.

Barlow var forrige sesong spillende assistent-trener i Sortland, som endte på 6. plass ii 3. divisjon i Nordland.

– Jeg har pratet med «Bummen» (Bjørn Johansen, journ. anm.) flere ganger. Det er en bra samtale mellom oss. Så får vi se, vi skal ta en prat når jeg kommer til byen. Når det blir er enda et spørsmålstegn, sier Barlow, som forteller at

Forpliktelser

Han og samboeren har imidlertid kjøpt bolig i Tromsø og har lagt ut huset på Sortland for salg.

– Jeg kan ikke bare forlate her da. Jeg har forpliktelser her, så får vi se hva som skjer i nærmeste fremtid. Først må jeg få flyttet opp dit.

Barlow vil ikke si så alt for mye om FIL kan bli hans neste klubb.

– Det får vi egentlig bare ta der og da. Men man vil jo spille for et bra lag og må tenke nøye på hva som vil passe best, sier Barlow.

– Det har vært gode samtaler sånn sett. Jeg har mange kompiser der, så får vi hvordan det løser seg.