FINNSNES/TROMSØ: Veien til tredje runde i cupen har vært skranglete for Tromsø.

Først slo de ut Mjølner etter straffesparkkonkurranse. Deretter var det Finnsnes som røk ut for TIL på samme måte.

– Når vi ser veien vi har hatt, så har vi slitt oss videre uten å imponere så veldig mange. Men i cup handler det om å gå videre, og det satser vi på mot Glimt også, sier Johnsen, som er fra Grønlia på Senja, til Folkebladet.

1.-divisjonsklubben har ikke satt seg noen målsetning om hvor langt de ønsker å nå i cupen.

– Men vi går til hver kamp med ambisjon om å vinne den. Greier vi det, kan det bli en artig helg på Ullevaal i november. Men vi tar den kampen som kommer nå, så er det ny kamp allerede på mandag. vi fokuserer bare på det vi kan gjøre noe med her og nå, sier Johnsen.

– Slå hvem som helst

– Hvordan er sjansene for å slå ut Glimt?

– De er absolutt tilstede. Vi kjenner Glimt godt og de kjnner oss godt. De er absolutt et lag som har gjort det bra i ligaen og som vi må ta på alvor. Samtidig har vi også gjort det bra i det siste, selv om det er et nivå under. Men vi har klare ambisjoner når vi spiller hjemme om å slå hvem som helst.

Grønli-gutten sliter forøvrig med en betennelse i høyre stortå.

Den skal imdlertid ikke hindre han i å bidra på banen frem mot fotballferien som starter etter kampen mot Ullensaker/Kisa 15. juni.

– Jeg er med. Det er ikke noe større greier enn at det går seg til. Jeg spiller hvis jeg blir bedt om det, sier Johnsen.

Operasjon

I løpet av fotballferien blir det trolig operasjon for å bli kvitt problemene.

– Planen er å behandle dette og være varsom fremover. så skal vi gå inn og gjøre et inngrep når vi tar ferie. Det er det som ligger i kortene. Hvis ikke ting endrer seg, så er det i utgangspunktet planen.

– Ideelt sett hadde man tatt tiden til hjelp, men nå er det slik at det ikke er ønskelig å gjøre det midt i den perioden vi er i nå.

– Hvordan blir det å spille da med betennelsen?

– Man kjenner det, men samtidig er det ikke farlig å ha vondt, det kan ikke bli så mye verre. Det er irriterende, men man kan spille med det.