OSLO: - Det vi oppnår nå er helt utrulig, men jeg garanterer at vi ikke er ferdige, sier kaptein Markus Johnsgård.

Midtbanesliteren setter helsa på spill for å dirigere troppene mot et historisk Norway Cup-gull.

- Jeg sliter litt med lysken, selv om det gikk litt bedre i dag. Men jeg skal spille semifinale, er den klare talen fra Johnsgård.

- Trykker på

Det var kapteinen selv som sendte blåtrøyene foran mot Follese med et godt slått frispark halvveis ut i første omgang. Da Erlend Karlsen la på til 2-0 like før pause begynte Johnsgård å skjønne hva som var i ferd med å skje.

- Jeg er så utrulig stolt over guttene. Den ståpåviljen vi viser. Det er flere som sliter, men vi gir oss ikke og trykker på hele kampen. Det var aldri tvil om hvem som skulle vinne denne kvartfinalen, sier midtbanespilleren.

Særdeles deilig var det også for Erlend Karlsen å notere turneringens første mål, i en kvartfinale.

- Jeg har ikke ord. Det er bare deilig rett og slett. Det var 20 kilo som forsvant fra skuldrene, jubler målscoreren.

- Har trua

Trener Roy Hugo Olsen har ikke ville nevnt "gull"-ordet, men etter 2-0 seieren i kvartfinalen begynner også han å lette på sløret.

- Om du hadde sagt til meg i forrige uke at vi skulle spille semifinale i Norway Cup så hadde jeg svart at da klarte vi nesten målsetningen, ler Senja-sjefen.

- Jeg har hatt trua på guttene siden de begynte å spille fotball. Jeg vet hva de står for, og jeg blir ikke veldig overrasket om de klarer å gå hele veien, sier Olsen.

I semifinalen møter Senja Team Pakistan.

- Jeg har ingen kjennskap til dem annet enn at de slo Lyn på straffer i kvartfinalen. Det er nok et bra lag det også, sier Olsen.

Semifinalen går i kveld.

Her har FK Senja akkurat spilt seg til semifinale i Norway Cup 2015. Foto: Privat