OSLO: - Det er litt variert stemning akkurat nå. Noen gråter, mens noen har klart å legge tapet bak seg med en gang, forteller trener Tine Ottestad like etter kampslutt.

Dal var dødelig effektiv mot et sløsende Pioner, og gikk raskt opp til 3-0. Boakai Kanneh tente et lite håp for rødtrøyene, men det ble med det ene målet og Dal kunne juble for 3-1 seier.

- Det var en drittkamp. Det var mange langpasninger, så det var ingen morsom kamp å se på. Men vi eide kampen vil jeg si. Dal fikk tre kjappe scoringer, men vi klarte ikke å få avslutningene våre på mål, forteller treneren.

- Fornøyd med mye

Men Ottestad sier at både hun og spillerne er stolt over det de har levert.

- Vi har gjort det kjempebra i forhold til hva vi hadde trodd på forhånd. Vi kom lengere enn vi hadde håpet på, og sitter igjen med et inntrykk av at vi er på rett vei. Jeg tror vi kan bli veldig god om vi fortsetter som vi har gjort til nå.

Pioner-treneren var klar på at Pioner dro ned til Norway Cup for å markere seg. Det synes hun de i aller høyeste grad har klart, og høydepunktene fra hovedstaden er mange.

- 7-2 seier mot Molde, som vi alle trodde skulle være et av de beste lagene, er kanskje det største høydepunktet. Ettersom vi har blitt kjent med de andre lagene så er vi også veldig fornøyd med uavgjort mot Skeid. De har bare sluppet inn fire mål, og tre av dem var mot oss, smiler Ottestad.

Skeid spiller for øvrig 8-delsfinale i A-sluttspillet senere i dag.

- Kose oss

Pioner har fremdeles noen dager igjen i Oslo, og Ottestad er sikker på at de skal klare å hente frem smilet hos de som tok tapet mot Dal ekstrat tungt.

- Nå skal de få seg en god dusj, også gleder vi oss til Tusenfryd og litt forskjellige ting. Nå skal vi bare kose oss, også skal vi få humøret på topp igjen, avslutter Ottestad.