OSLO: - Jeg er rørt, jeg er emosjonell, det bare presser på, sier en tydelig sliten Senja-trener, Roy Hugo Olsen bare minutter etter kampslutt.

Jesper Torgersen ble matchvinner med kampen to eneste mål i en nærvepirrende affære.

- Fy f... Det er krig i andre omgang, men det vi gjør her nede er så borti stauran bra. Jeg er helt av meg av begeistring. Vi vet ikke hva jeg skal si, kommer det fra sjefen.

- Outstanding

Olsen utropte venstreback Kai-André Nyland Pedersen til banens beste.

- Det er vanskelig å overse en spiller som scorer to mål, men denne gangen var det Kai-André. Jeg har aldri sett han så god. Han var helt outstanding. Han fightet til det siste, vant hver eneste duell og tok fullstendig luven av kanten deres, skryter Olsen.

Hovedpersonen selv setter pris på sjefens ord.

- Det er godt å få skryt. Jeg er godt fornøyd med egen prestasjon. Det var et tøft lag, med mange harde dueller, forteller Nyland Pedersen.

- Kan gå hele veien

Kampen har for alvor gitt Senja-guttene blod på tann. Nå går de for det aller gjeveste metallet.

- Det er ganske uvirkelig at vi har kommet oss så langt. Om vi spiller som i dag kan vi gå hele veien, sier Nyland Pedersen til Folkebladet.

Også kaptein Markus Johnsgård mener blåtrøyene er gode som gull.

- Stemninga i troppen kan nesten ikke beskriver. Om vi er like tent som vi var i denne kampen så kan vi gå hele veien. Det er bare opp til oss selv, sier Johngård.