OSLO: Blåtrøyene vant 7-0 i A-sluttspillet 64-delsfinalen mot Fitjar, og har dermed scoret vanvittige 28 mål på fem kamper.

- Det er nesten så jeg er skremt over hvor godt guttene har spilt. Det er helt vanvittig, skryter Senja-trener Roy Hugo Olsen.

I kveld venter brasilianske Alunorte Rain Forest, som var i samme pulje som Finnsnes.

- Jeg har sett dem i to kamper og vet nøyaktig hva både de og vi står for. Et veldig bra lag, men vi skal gi dem kamp, sier Olsen.

Senjas resultater så langt har vært nokså fryktinngytende, og Olsen tror de har tilkjempet seg motstanderlagenes respekt.

- For å si det slik, det var ingen tvil om at Bjørnevatn hadde en ting for øyet da vi spilte mot dem, og det var å begrense tapet, sier Olsen.

Senja vant den kampen 2-0.

Flaggdag

På spørsmål om hvor bra dette kan bli må Olsen le.

- Jeg har ikke peiling. Ikke peiling. Skulle vi klare å vinne hele Norway Cup så må det nesten flagges på Senja. Det er en stor prestasjon bare å komme seg dit vi er nå, mener Senja-sjefen.

- Det er en kamp det handler om nå, og det er den vi skal spille i kveld. Guttene er skadefri og er i kjempeslag. Skulle vi klare å ta oss til en kvartfinale så er det mye mer enn jeg hadde drømt om på forhånd, fortsetter Olsen.

FIL ute

Finnsnes-guttene fikk juling av Moeleven i første utslagsrunde, og er ute av årets Norway Cup etter å ha tapt 3-0.

- Jeg er skuffa, men jeg hadde en dårlig følelse. Jeg så dette laget da de møtte Senja, og jeg så med en gang at det var et lag som ville stå dårlig til oss. Det er et fysisk lag, og de smadra oss rett og slett på fysikken, sier FIL-trener Thomas Hagerupsen.

Dermed er Norway Cup over, og Hagerupsen gir guttene frie tøyler til å nyte resten av oppholdet.

Øvre Salangen imponerer

Norway Cup-debutanten Øvre Salangen imponerer stort på Ekeberg.

Småguttelaget spiller onsdag kveld 8-delsfinale mot Bergen Nord.

- Det har vært skikkelig god innsats av samtlige. At vi kom oss til A-sluttspillet er over all forventning. Alt fremover nå er bare bonus for oss. Vi koser oss, sier trener Odd-Leonard Thomassen.

Han er forberedt på tøff motstand i kveld.

- Det er et lag som scorer mye mål, og det blir nok veldig tøft. Men vi får se, denne kampen skal også spilles, sier treneren.

Pioner videre

Også Pioner vant sin kamp onsdag, og er dermed videre i B-sluttspillet.

De banket KFUM hele 10-0, og møter Holmlia i morgen tidlig.

Bardufoss guttelag gikk direkte fra gruppespillet til 32-delsfinale. Den spilles i kveld mot Osterøy.