FINNSNES: Christian Arnesen har flyttet hjem til Finnsnes etter å ha bodd noen år i Oslo.

Den elegante stopperen ønsker fortsatt å spille fotball på et relativt høyt nivå, men hvor har han ikke bestemt seg for.

- Ferietid

– Det er ferietid nå, så jeg tenker ikke så mye på det, sier Arnesen til Folkebladet.

I vår trente han med Senja da han var i praksis i Tromsø, mens han i forrige uke trente med grønntrøyene på andre siden av brua.

– Det som i alle fall er sikkert er at jeg har lyst til å spille fotball. Både Finnsnes og Senja er aktuell. Jeg har stortrivdes i begge klubbene, men vi får se hva det blir til, sier Arnesen.

– Er det aktuelt å spille lenger ned i divisjonene?

– Nei, det er det ikke. Jeg føler jeg fremdeles har noe å gi i 2.divisjon, så det er på det nivået jeg vil spille, slår han fast.

– Alltid plass

David Lundblad sier til Folkebladet at det alltid vil være en plass til Christian Arnesen i Senja-garderoben.

– Christian er en god spiller og en lokal profil, men med 19 skadefrie spillere er vi usikker på om vi blir å benytte oss av dette overgangsvinduet, sier Senja-treneren på telefon fra Sverige.

I FIL-leiren sier medlem av sportslig utvalg, Yngvar Bendiksen, at Arnesen, som er en lokal FIL-gutt, naturligvis er interessant, men at de ikke har tatt stilling til det enda. Han henviser videre til Yngve Waller Nilsen, som ikke har besvart Folkebladets henvendelse. Heller ikke Bjørn Johansen har besvart Folkebladets henvendelse.

Ny stopper

FIL fikk mandag på plass en ny forsvarsspiller i Martin Pedersen fra Bodø/Glimt. Det var hovedpersonen selv som bekreftet låneovergangen til Bodø Nu.

– Vi har ikke fått det bekreftet selv i form av en signert avtale, men hvis han sier det selv så går det vel i orden, sier Yngvar Bendiksen.

Bendiksen har selv sett nyerværvelsen i aksjon.

– Martin er såpass god at Glimt ikke vil kvitte seg med han riktig enda. Han har aldersbestemte landskamper og er en spiller vi er veldig fornøyd med å få inn, sier Bendiksen.

Tre spillere

FIL-trener Bjørn Johansen har sagt han vil ha inn tre spillere i sommervinduet. Nå er to på plass, begge fra Glimt, men også to spillere er på vei ut. Morten Mathisen er allerede ferdig, og Tobias Kvalvik Henriksen forsvinner så snart skolene åpner etter sommerferien.

– Bjørn visste at de disse to kom til å forsvinne da han sa han ville ha tre nye inn. Vi har ikke panikk med tanke på å hente spillere. Vi er fornøyde med det vi har. Det ser kanskje litt tynt ut, men vi skal bite godt fra oss i høst uansett, avslutter Bendiksen.