TROMSØ: Etter å ha beseiret Porsanger på hjemmebane sist helg, var det et tent Salangenlag som entret banen. Likevel var det Fløya som gikk opp i føringen tidlig i første omgang. 1-0 var også stillingen til pause. Etter pause greide ikke Salangen å slå tilbake, og i stedet økte Fløya ledelsen både en og to ganger, slik at sluttresultatet tilslutt ble 3-0.

Skuffa

Kaptein på Salangen, Snorre Ratkje var skuffet etter kampen.

- Vi går alltid på banen for å vinne, så det er selvfølgelig skuffende. Vi har slitt mye på den banen, og også i dag var de bedre enn oss, erkjenner Ratkje.

Ratkje forteller at planen var å legge seg relativt lavt fra starten av, og la Fløya ha mest ballinnehav. Dermed var de avhengige av å få til gode kontringer.

- Når vi legger oss lavt så blir det naturlig at de har ballen mest. Likevel blir vi springende mye i mellom, og de triller veldig mye rundt oss, forteller han.

- Udyktige

Kapteinen sier at målene kom etter flere misser på egen halvdel.

- Vi er for udyktige i begge ender, og de utnytter sjansene de får. Vi har noen sure balltap når vi har ballen selv. De tar oss på de overgangene de får, sier Ratkje.

Nå håper han at de kan kommer sterkt tilbake, og klatre oppover på tabellen.

- Vi må bare innse at idag var de bedre enn oss. Nå må vi bare komme oss tilbake i det sporet vi var i, og få til ei god treningsuke og spille bedre neste kamp, avslutter Ratkje.

Kampfakta

3. divisjon, fredag.

Fløya - Salangen 3-0 (1-0)

Fløyabanen

Dommer Kristian Kristiansen, Bakkeby IK

Mål. 1-0 Andre Hanssen (18), 2-0 Andre Hanssen (46), 3-0 Andre Hanssen (50)