FINNSNES: Selv etter at påmeldingsfristen gikk ut har det fosset inn forespørsler fra lag som ønsker å delta på årets Bendit cup på Finnsnes.

Da daglig leder i FIL, Ivar Holand, satte foten ned fredag formiddag hadde hele 112 lag fått plass i årets turnering. Det er ny rekord på Finnsnes.

– Det er helt fantastisk. Vi måtte stoppe på 112 lag, da vi var usikre på om det var kapasitet til å kunne ta inn flere. Nå må vi bruke tida fremover på å få på plass kampoppsettet, sier Holand til Folkebladet.

Opprinnelig var det budsjettert med omkring 100 lag.

– 112 lag er lang flere enn vi innerst inne hadde håpet på. At vi bikket det målet vi hadde satt oss med ti prosent er vi strålende fornøyde med, jubler trønderen.

Godt rykte

FIL har gjennom flere år opparbeidet seg et solid omdømme som turneringsarrangør, noe som resulterte i prisen ”Årets Bendit-arrangør” i 2009.

I år håper Holand & co å bli historisk.

– Vi har fått tilbakemeldinger på at vi er gode arrangører. Vi vil veldig gjerne bli den første klubben i Norge til å motta den prisen to ganger, forteller Holand.

– Men vi har jobba hardt for dette. Det er ikke bare å åpne påmeldingslinken å vente på at lagene kommer, fortsetter FIL-sjefen.

Flere lag enn det var budsjettert med betyr også klingende mynt i kassa.

– Det blir noen plusser både med tanke på kiosksalg og påmeldingskontingent, men ikke minst fordi det blir enda mer fotballglede på Finnsnes stadion, sier Holand.

Inviterte Hallén

Om det blir noe celebert selskap på Finnsnes stadion i år er fremdeles usikkert. Fotballpresident Yngve Hallén ble invitert, men måtte dessverre takke nei.

– Han er dessverre bortreist da, men vi har sendt ut noen invitasjoner. Så får vi se om det kommer noen enten fra krets eller forbund, sier Holand.

Det ligger i alle fall an til at noen fra Tromsø IL tar turen til Finnsnes.

– Det kommer vi tilbake til i løpet av neste uke, avslutter Holand.

Bendit cup går av stabelene på Finnsnes i perioden 29-31.mai.