ISLANDSBOTN: Rolf Sande og Øyvind Kildalsen blir definitivt ikke med i helgens kamptropp. Det hersker også stor usikkerhet rundt Jørgen Møller Martinsen, Kjetil Warholm og Mats Nordmo.

- Det er en del rusk her og der. Det er strekk i lysker og lår, forteller Senja-trener David Lundblad til Folkebladet.

Skulle Warholm melde forfall til kampen blir det tynt når Lundblad skal komponere forsvarsrekka til søndagens oppgjør mot Ullern.

- Vi har hele sesongen spilt med folk ute av posisjon. Vi har en backup-plan på hva vi kan gjøre, men det igjen avhenger av hvem som ikke blir med. Vi skal teste blant annet Warholm på trening i kveld, forteller Lundblad.

- Burde vinne

Ullern er i likhet med Senja nyopprykket. David Lundblad er klar på at det er disse kampene som må vinner om plassen i divisjonen skal berges.

- Vi må være så ærlig å si at det er noen lag vi ser for oss å ha bak oss på tabellen. Ullern er ett av de lagene. Vi burde vinne disse kampene om vi skal holde oss, mener Senja-sjefen.

Selv om Senja så langt har møtt både Finnsnes, TUIL, KFUM og TIL, så mener Lundblad at det er nå de får sesongens første store test.

- Motivasjonen kommer av seg selv når det er TUIL, "Kåffa", FIL og TIL som står på motsatt banehalvdel. Nå møter vi et litt mer anonymt lag, et nyopprykket lag, som kommer til å kjempe minst like hardt som oss for poengene, sier Lundblad.

- Fortjent mer

David Lundblad legger mye vekt på prestasjonene i hver enkelt kamp. Han synes Senja så langt har fått dårlig betalt for det de har levert ute på banen.

- Jeg mener gode prestasjoner fører til gode resultater. Jeg synes vi så langt sitter igjen med mindre enn hva prestasjonene våre tilsier.

Selv om Senja presterte tidvis godt mot både TUIL og FIL, så ble de sittende igjen med null poeng. Hvorfor det ble slik har Lundblad brukt mye tid på å finne ut av.

- Jeg mener det er litt tilfeldigheter, samtidig som vi har manglet egenskapen til å lukke kampen når vi har det slik vi ønsker. Vi må kunne håndtere å bli satt under trykk. Også mangler vi noen typer i laget. Vi mangler litt høyde i laget. En som kan stange unna, mener Senja-treneren.

- Men vi skal ta flere poeng, og det starter allerede mot Ullern, lover Lundblad.