FINNSNES: Etter å ha tapt for Finnsnes etter et straffemål imot på overtid, var det mange skuffede Senja-fjes som ruslet ut av garderoben.

Ikke alle var i humør til å snakke med media etter kampen, men Folkebladet fikk snakket med tomålsscorer Christer Johnsgård og trener David Lundblad.

- Dette er det verste tapet jeg noen gang har vært med på. Og det sier nok sitt, sier en skuffet Johnsgård etter kampen.

- Det er noe av det tyngste jeg har vært med på på fotballbanen. Det er ingen god følelse jeg sitter igjen med, sier en nedbrutt David Lundblad.

- Skuffende

Senja hadde initiativet i store deler av kampen og det var fortjent at Senja tok ledelsen like før pause ved Christer Johnsgård, og at samme mann doblet etter drøye 60 minutter.

Men etter dette gjorde FIL noen bytter, endret formasjon og overtok intitativet i kampen.

- Jeg har ikke peiling å hva som skjer. Vi blir satt under veldig press, og litt tilfeldigheter sammen med gode prestasjoner gjør at de får mål, mener Johnsgård.

- Vi har gode sjanser til å putte på til 3-0 og har også en kjempesjanse på 1-2. Men FIL er effektive og scorer på sitt. Det er skuffende når vi leder 2-0 at vi ikke klarer å holde ut, sier Lundblad.

- Hadde dere fortjent mer i dag?

- Jeg sto etter TUIL-kampen og sa at vi fortjente det ene og det andre. Men det har ikke noe å si hva vi fortjente. Det er mye bra vi gjør og vi er det beste laget i store deler av kampen. Derfor er det surt å tape.

Fire poeng

Senja står nå med fire poeng etter fem kamper. Det er ikke Lundblad fornøyd med.

- Det handler om å bikke marginene til vår fordel. Jeg er ikke fornøyd med fire poeng på fem kamper, det sier seg selv. Vi må fortjene det i form av at vi evner å gjøre det. Tabellen lyver ikke og resultatene lyver ikke. Vi får bare jobbe på hardere fremover.

Tomålsscoreren Johnsgård var høyt oppe underveis i kampen. Sjelden har han hatt en så god følelse underveis i en fotballkamp.

- For meg er dette mer enn bare en kamp. Jeg kjente i dag at man hadde en spenning i kroppen som man ikke hadde hatt før. Det å score da er utrolig artig.

- Men etter kampen hjelper det så lite. Når vi taper sitter man bare igjen med en forferdelig følelse.