SØRREISA: Cupen var et uoffisielt regionmesterskap for 12 års- jenter i Nord-Norge.

– Vi er strålende fornøyd etter å ha vunnet finalen med to mål over hjemmelaget Stokmarknes, sier en jublende glad Sørreisa-trener, Svein Tore Haugen.

- Fantastisk innsats

Sørreisa-jentene lå under med 8-11 ved pause. De gikk opp til 11-12 ved starten av andre omgang for så å vinne med 19-17 over Stokmarknes.

– En fantastisk innsats av hele laget som har evnen til å stå på helt til siste slutt. Det avgjorde kampen. Jentene spilte godt og holdt et høyt tempo gjennom hele helga, forteller Haugen.

Finalen gikk for fulle tribuner og mange lag var kommet for å se finalen og for å heie på lagene.

Det ble et «rotterace» av en kamp, og det var en utrolig jevn og spennende kamp som til slutt endte med Sørreisa-seier.

- En unik opplevelse for jentene våre, og en inspirasjon for videre satsing, fortsetter Haugen.

- Seier

Ti lag fra Nord-Norge var samlet til denne top-cupen i helga, og Sørreisa-jentene startet fredag med seier over Tromsø-laget Bravo.

Semifinalen søndag morgen gikk mot storfavoritten Valnesfjord, der Sørreisa-jentene overbeviste og dro i land seien. Dermed var finaleplassen et faktum for jentene, ifølge han.

- Dette har vært ei jubelhelg for jentene våre, og viser at det er fullt mulig å nå langt med god trening, samhold, innsats og et godt humør. Seieren må også deles med de ti-talls fantastiske foreldrene som var med og stilte opp for alle jentene, avslutter Haugen.