SETERMOEN: Telenorlekene i Steilia forrige helg ble en stor suksess, og arrangørene Bardu alpinklubb høstet mye skryt fra tilreisende utøvere, ledere og foreldre.

Økonomisk gir også mesterskapet en svært pen balanse på bankkontoen.

- Vi har fortsatt litt penger som skal inn, samtidig som det er noen regninger som skal ut. Men foreløpig ser det pent ut. Vi kommer ikke til å gå i minus for å si det sånn, gliser Trond Viggo Opdal.

Han vil ikke avsløre hvor mye overskuddet kommer til å bli på, men etter det Folkebladet erfarer er det snakk om en betydelig sum, med flere nuller bak, enhver klubb i Midt-Troms ville vært i ekstase over.

Venter

Fortsatt er det noen kretser som ikke har gjort opp for seg. Derfor lar det endelige tallet vente på seg.

- Vi kjører trafikklysmetoden nå, krets for krets. Grønt lys for de som har betalt, gult lys om det er på vei og rødt hvis det mangler. Erfaringen er at det er viktig å jobbe med å få inn pengene. vi må ta kontroll på de som ikke har gjort nødvendige innbetalinger. Dette skal også gjøres opp mot de vi har kjøpt tjenester hos, sier Opdal.

- Vi har en prosess med oppfølging nå. Men det ser svært pent ut, og det ser ut slik vi tenkte det skulle være.

Avslapping

Han og resten av klubben har nå kunnet puste ut etter hektiske mesterskapsdager i forrige uke.

- Vi skal med en liten delegasjon til Barns World Cup i Narvik. Det blir en fornøyelse å kune være gjest der og stå og nyte en kopp kaffe, humrer Opdal.