TROMSØ: Salangen har hatt lite å stille opp med i sine treningskamper så langt denne sesongen.

Etter knusende tap mot Senja, TUIL og Kvaløya sikret de seg endelig årets første seier mot divisjonskollega Skarp søndag kveld.

- Det var deilig å endelig komme på vinnersporet, sier Salangen-back Sondre Tunstad.

Eks-FIL scoret og bommet

Men det var Skarp som tok ledelsen. Den tidligere FIL-spilleren, Lasse Biti Næss, skrudde et frispark over Salangen-muren og i mål.

- Skarp var inne i en god periode og fikk et fullt fortjent mål, men så klarer vi å snu det. Det er sterkt, og det gir selvtillit i gruppa, sier Tunstad.

Morten Kristoffersen utlignet så for Salangen kvarteret før pause, da han stusset et innlegg i mål.

Etter hvilen ga Sindre Eggen de hvite og røde ledelsen, før Benn Fjellberg trygget det hele med sin 3-1 scoring. Forut for 3-1 scoringen reddet Salangen-keeper Jørn Ivar Kroken et straffeforsøk fra en annen eks-FIL-spiller, Daniel Aga.

- Deilig

På tampen fastsatte Musa Nkangi sluttresultatet til 4-1.

- Det er deilig å se at det arbeidet vi legger ned på trening begynner å gi resultater. Formasjonen satt godt, og vi kjempet steinhardt i 90 minutter, forteller Sondre Tunstad.

Salangen-trener Tor Inge Bakkemo har ikke besvart Folkebladets henvendelse.

Salangen stilte slik:

(4-4-2) Jørn Ivar Kroken - Jon Kristian Leirvang, Rune Johansen, Ørjan Ånesen, Sondre Tunstad - Sindre Eggen, Stian Johansen, Martin Solhaug, Robin Heide - Jonas Svendsen, Morten Kristoffersen.