LA MANGA: Sørreisa-gutten lever fotballdrømmen i Spania sammen med de store gutta i TIL.

Torsdag satt han hele kampen på benken da ”gutan” slo Sogndal 3-1 i en treningskamp.

– Det er veldig artig å få være med hit. Det er en god erfaring og ta med seg fremover. Selv om jeg er ny i gruppa har alle tatt godt i mot meg, og jeg føler at jeg er en del av laget allerede, sier Paulsen til Folkebladet.

Keeper-talentet er som kjent hentet til Spania for å erstatte en skadet Gudmund Taksdal Kongshavn.

Imponert Flovik

Keeper-trener i TIL, Merete Johansen, er imponert over utviklingen til 17-åringen.

– Det er en grunn til at han har fått dra til La Manga sammen med de store gutta. Han gjorde det veldig bra i Tyrkia sammen med TIL B, og han har gjort seg fortjent til denne muligheten, sier Johansen.

Hun tror Alfheim-publikummet i fremtiden vil få stifte et enda bedre bekjentskap til Paulsen.

– Det er et stykke til han er helt der, men ingen kan si noe på at Tobias har et stort potensial og kan bli veldig god, slår Johansen fast.

Det har ikke lyktes Folkebladet å komme i kontakt med Steinar Nilsen eller Bård Flovik, men Merete Johansen kan fortelle at Paulsen har imponert trenerteamet i Spania.

– Steinar har ikke sett så veldig mye til Tobias før nå. Bård har derimot sett mye på Tobias, og han liker veldig godt det han ser, forteller Johansen.

– Ikke god nok

Hovedpersonen selv har beina godt plantent i jorda.

– Med mindre Benny (Lekström, journ.anm) blir skada så tviler jeg på noe spilletid i nærmeste framtid, men det er rett og slett fordi jeg ikke er god nok enda, så det e bare naturlig. I første omgang sikter jeg meg inn på mer spilletid for TIL 2, så får vi ta det derfra, sier Paulsen.

Keeperen føler utviklinga har skutt til værs etter at han meldte overgang fra Sørreisa til TIL i 2013, og får støtte av sin keeper-trener.

– Tobias har hatt en kjempeutvikling. Både fotballmessig, og når det kommer til å ta keeper-rollen ute på banen. Det å være litt sjef, som en keeper må være. I tillegg er han utrulig dedikert, sier Merete Johansen.

Paulsen legger ikke skjul på at han har gode læremestere i Merete Johansen, Gudmund Kongshavn og Benny Lekström.

– Jeg er veldig fornøyd med dem, avslutter han før han må løpe avgårde for å rekke lagsmiddagen.