VAL DI FIEMME: Kombinert-løper Thomas Kjelbotn har hatt en positiv helg i Val di Fiemme. Fredag tok han en sterk 13. plass, etter å ha ledet etter hopprennet.

Søndag ble det nok en gang flere poeng i verdencupen etter at Bardu-mannen gikk inn til 24. plass.

28-åringen lå på 18. plass etter hopprennet og startet 1:21.0 bak ledende Christoph Bieler.

Tross at han falt noen plasser, gikk han et sterkt langrenn og i mål var han 1:16.8 bak vinneren Jørgen Graabak.

Mandag blir uttaket til VM klart. Det er imidlertid lite trolig at Kjelbotn får sjansen i mesterskapet, ettersom han kun har vært norges femte og sjette beste løper i helgens konkurranser.

Det har ikke lyktes Folkebladet å få en kommentar fra Kjelbotn søndag ettermiddag.