OSLO: Lørdag ble avdelingsoppsettet for de fire avdelingene i 2.-divisjon offentliggjort.

FIL og FK Senja havner i avdeling 1, sammen med Tromsdalen, Harstad og Mjølner fra nord, og Oslo-lagene Grorud, Holmen, KFUM, Stabæk 2, Lyn, Kjelsås, Skeid, VIF 2 og Ullern.

- Vi er veldig godt fornøyd med avdelingsoppsettet, sier trener for nyopprykkede FK Senja, David Lundblad.

Nye bekjentskaper

Han peker på at reisebelastningen ikke blir den verste for de nordnorske lagene i denne avdelingen.

- I tillegg møter vi mange lag som har vært i 2.-divisjon i noen år, samt at vi får komme til nye stadioner og stifte nye bekjentskaper. Øyeblikkelig er vi veldig godt fornøyd, samtidig som man får noen gode lokaloppgjør, sier Lundblad.

Berge plassen

For Senja sin del vil den naturlige målsetningen være å beholde plassen i 2.-divisjon. Lundblad tror Tromsdalen blir det sterkeste laget i avdelingen neste sesong.

- I utgangspunktet er det nok TUIL. I tillegg har vi spennende lag som Kjelsås og "Kåffa" (KFUM journ.anm.) som man vet er gode. Finnsnes har jo også lyst til å klatre, så vi får se hvor gode de blir.

Det har ikke lyktes Folkebladet å få en kommentar fra FIL-trener Bjørn Johansen, men FIL skriver dette på sin hjemmeside om oppsettet:

- Rent sportslig ser avdelingen vår ikke avskrekkende ut, og selv om TUIL kommer ned ser vi ikke bort fra at vi sportslig er nærmere topplagene i 2015 enn hva vi var i forhold til Follo i 2014.