FINNSNES: Med et snitt på 5,46 var det allerede før siste seriekamp klart at kaptein Anders Jenssen kom til å stikke av med prisen som årets spiller på Folkebladet-børsen.

– Det er selvfølgelig veldig artig. Det er en fin liten pris å ta med seg, sier Jenssen til Folkebladet.

Prisen, en karikatur tegnet av Folkebladets tegner Trond Sandnes, fikk han overrekt på årsfesten lørdag kveld. Jenssen var svært imponert over tegningen.

– Jeg ble sinnssykt imponert. Det må jeg bare si, sier 21-åringen.

– Spennende

Jenssen, som har spilt samtlige minutter for FIL denne sesongen, er en av flere spillere som har en kontrakt som går ut denne sesongen.

Stopperen har fått et kontraktsforslag fra klubben, som han nå vurderer.

– Per i dag kan jeg ikke garantere verken det ene eller det andre. Vi har en dialog og vil ta det videre nå når sesongen er over.

Jenssen legger imidlertid ikke skjul på at det hadde vært morsomt å spille i FIL også neste sesong.

– Det er ingen tvil om at det er mye spennende på gang, og det hadde vært artig å se hvordan det blir neste år.

Vanskelig kombi

Det er kombinasjonen mellom skole og fotball som gjør at Jenssen foreløpig sitter på gjerdet rundt en kontraktsforlengelse. Jenssen startet i høst på sitt tredje år på økonomi og administrasjon ved Universitetet i Tromsø.

– Ting må stemme overens både med skole og privaten. Det er ingen hemmelighet at det er litt problematisk med reising, og jeg må bare finne ut hvordan man får det til å fungere i kombinasjon.

På andreplass på børsen kom Andreas Løvland, mens Alexander Samuelsen fulgte etter bare 0,01 poeng bak.