FINNSNES: Finnsnes leverte årsbeste da de avsluttet årets sesong i andredivisjon med å tidvis kjøre over KFUM hjemme på Finnsnes stadion.

Grønntrøyene boblet over av overskudd og spilleglede og vartet opp med spill som fikk publikum til hente fram noe så sjeldent som applaus flere ganger.

Jonas Simonsen sørget for at hjemmelaget helt fortjent kunne gå til pause med 1-0 ledelse etter at han var frampå etter 43 spilte minutter og daTom-Erik Bang Kristiansen satte inn 2-0 fem minutter før slutt var løpet kjørt for gjestene fra hovedstaden.

Nå håper trener Bjørn «Bummen» Johansen at han får med seg de aller fleste spillerne videre til neste sesong.

­- Jeg har et enormt sterkt ønske om at alle har lyst til å være med oss videre til neste år, da kan vi virkelig få til et godt fotballag, sier han.

Etter en noe skuffende vårsesong så har Finnsnes vært et av de beste lagene i sin avdeling og etter seieren i dag ender de på en meget respektabel sjetteplass.