BARDUFOSS: Etter at Gluntan bare møtte opp med seks spillere foran lørdagens kamp mot Bardufoss, får BOIF tilkjent seieren og tre poeng. Dermed er de så godt som sikret opprykk til 4.-divisjon.

Bare to enorme tap kan hindre opprykksfeiring. BOIF har vært såpass suverene denne sesongen, at det neppe skjer.

– Vi må slippe inn 15 mål på to kamper. Men det skal ikke skje og vi regner med det skal gå greit, sier BOIF-trener Snorre Loeng.

Mer seriøsitet

Han ser frem til å komme i en divisjon med mer seriøsitet enn det har vært i 5.-divisjon denne sesongen.

– Det skal bli godt å få en serie med litt mer seriøsitet og litt mer forutsigbarhet enn det har vært i år. 5.-divisjon har vært preget av mye omberamminger, lag som ikke stiller og trekking av lag. Det har vært litt frustrerende. Det slipper man forhåpentligvis unna i 4.-divisjon.

Gjennom hele sesongen har opprykk vært målet til Bardufoss.

– Sesongen har vært bra på alle måter. Vi har en god og homogen spillergruppe, og vi har hatt godt oppmøte på trening og har fått gjort de tingene vi skal der. Vi har tatt steg, vi ønsket å score flere mål og slippe inn færre mål enn vi gjorde i fjor. Så langt ser det ut som vi klarer det, sier Loeng.

– Hva blir målsetningen neste sesong?

– Det blir å etablere seg i 4.-divisjon. Det bør en klubb som BOIF klare. Nå får vi ny storhall og gode treningsfasiliteter, i tillegg til at det begynner å komme gode spillere underfra også. Supplert med noen rutinerte bør det være godt nok til å være i 4.-divisjon i første omgang. Vi rykker ikke opp for å rykke ned igjen.

– Kun BOIF

Loengs trenerkontrakt går ut etter denne sesongen. Om han fortsetter neste sesong er usikkert.

– Vi skal ta en prat med styret, i tillegg til at spillergruppa skal evaluere. Inntil det er alle muligheter åpne.

– Ønsker du å fortsette?

– Det har jeg ikke tatt stilling til ennå. Men her i området er det ikke mange andre klubber som har samme potensialet som BOIF har. Sånn sett er det kun BOIF som er et alternativ.

BOIF avslutter sesongen med bortekamp mot Storsteinnes onsdag, og hjemmekamp mot Skøelv lørdag.

(Folkebladet.no)