STEINKJER: Med bare én bom, på det aller siste skuddet, under lørdagens sprint tok Marius Hol en sterk sjuendeplass under NM i rulleskiskyting i Steinkjer.

– Jeg skjøt veldig bra. Jeg bommet på siste skuddet, som var litt slurvete, men det var et bra løp som jeg absolutt er fornøyd med, sier Hol til Folkebladet.

I mål var han halvannet minutt bak vinneren Lars Helge Birkeland. Opp til Emil Hegle Svendsen på tredjeplass var det drøye 50 sekunder.

Skjøt seg bort

Søndagens jaktstart var imidlertid ikke den beste på standplass. Med hele sju bom falt Hol ned til 11. plass på resultatlisten.

– Det gikk bra i løypa, men skytingen er alt for dårlig, oppsummerer han.

– Jeg blir nok litt stresset og gjennomfører ikke oppgavene mine. Men nå vet jeg hva jeg har å jobbe med de neste to månedene.

– I rute

For langrennsformen er der den skal være. Da gjelder det å få rettet opp skytingen til sesongstart i november.

– Formen er verken for god eller for dårlig. Men den skal bli enda bedre. Det er planen, og jeg føler jeg er i god rute.

Hol fikk både positive og negative svar under NM.

– Ja, helt klart. Lørdag var det mye bra, mens jeg i dag (søndag) har mye å hente på. Jeg kan ikke bli sur, jeg må bruke det til noe positivt. Totalt sett er jeg fornøyd med helgen.