GIBOSTAD: Trener Alf-Tore Kristoffersen grep oppfordringen fra mobilselskapet Chess og utstyrsleverandøren Hummel og sendte avgårde en søknad om sponsorstøtte. Bakgrunnen for søknaden til Kristoffersen er at de to sponsorene inviterte lag og klubber over hele landet som vanligvis ikke når frem i sponsorstøyen, om å søke støtte. Til Chess-sjef Arve Andreassen skrev Kristoffersen:

”Jeg er trener for en liten gjeng med fantastiske gutter som fortjener en liten ekstra utmerkelse. I fjor spilte vi i serie mot 8 åringer, mens de fleste av våre ikke var fylt 5 år.  Det ble mange tunge tap med to-sifret beløp, men guttene var like fornøyde etter kampene. Vi er ikke så mange innbyggere på Gibostad og derfor må noen starte med seriespill veldig tidlig for at vi skal kunne stille med lag. Vi bruker gamle drakter med sponsor som engang ikke finnes lenger, så det hadde vært kjekt og kunne koste nye drakter til guttene. Vil nevne at vi deltok på to turneringer i fjor der vi møtte jevngamle spillere, og da var de overlegene”.

– Klart vi belønner den glede, glød og glimt i øyet disse ungguttene viser, sier Chess-sjef Arve Andreassen.

Helt nye drakter er mottatt og treneren sier de unge fotballguttene er strålende fornøyd.

– Det er stor stas i laget, de har virkelig fått stilige drakter. Dette er gutter som har opplevd å tape 20-0, men som fortsatt er like entusiastiske,  sier Kristoffersen.