Etter at Morten Kristiansen av private årsaker valgte å trekke seg fra stillingen som sportssjef for junior og senior, der han også var tiltenkt en rollen som junior- og keepertrener, måtte FK Senja jobbe for å finne ny trener for klubbens rekrutter.

Og det tok ikke lang tid før sportslig utvalg i klubben hadde en løsning på plass. Onsdag kveld ble Steve Hansen presentert som ny trener for spillergruppa og foreldregruppa til spillerne. Det melder klubben selv på sin hjemmeside.

Hansen har fra før et engasjement som sportssjef for aldersbestemt avdeling, samt trener for FK Senjas akademi. Dermed får han utvidet sitt engasjement i klubben.

- Steve vil også en gang i uka ta med seg 3-4 spillere til Tromsø, slik at de får trent sammen med klubbens A-lag. Med de trekkene som klubben har gjort i forkant av dette, håper vi at avstanden opp til a-laget skal bli kortere for klubbens juniorspillere, skriver FK Senja på sin hjemmeside.

- Steve og Kjetil vil med andre ord få et tett samarbeid i kommende sesong, som vi håper skal resultere i at flere juniorspillere får sjansen til å kjenne på nivået i årets 3.-divisjon.