Lørdag hadde Bardu sine håndballdamer besøk av serieleder Harstad/Landsås hjemme i Barduhallen. Det skulle vise seg å bli en spennende og underholdende kamp.

Kampen var jevn hele førsteomgangen og stillingen vekslet stort sett mellom å være uavgjort og ettmålsledelse til gjestene. Til pause sto det 14-14.

Ledet med tre mål

Etter hvilen kom Bardu-damene ut i hundre. Anført av en særdeles god Camilla Dolmseth tok de ledelsen i kampen og ledet på det meste med tre mål.

Midtveis i omgangen fikk vertene imidlertid en litt dårligere periode og Harstad/Landsås tok over ledelsen i kampen. Det var kamp helt til siste sekund, men Bardu måtte til slutt se seg slått med 30-32 på resultattavla.

Dette var ubeseirede Harstad/Landsås sin knappeste seier denne sesongen.

– De er ikke vant med dette

– Når begge laglederne deres nesten ligger å ruller på benken, så viser det at dette er de ikke vant med. De er vant til å vinne med 14-15 mål som regel, sa en fornøyd Bardu-trener Terje Djupvik etter kampen.

Senere på dagen vant forøvrig Bardu 33-24 mot Harstad/Landsås 2.