Forrige sesong preget hun toppen av resultatlistene gang på gang i norgescupen.

Fredag var sesongens første konkurranse for juniorene i norgescupen. Og på Beitostølen fortsatte Gulbrandsen der hun slapp i fjor.

På fem kilometer klassisk ble BOIF-løperen nummer to, kun 6,7 sekunder bak Nora Sanness som vant 18-årsklassen.

I 19/20-årsklassen ble Synne Arnesen nummer fire og har med det ikke svekket sine VM-sjanser. I VM-mønstringen før jul ble hun nummer tre på samme distanse.

Fredag var hun 14,7 sekunder bak vinneren i sin klasse.

I kvinner 17 år gjorde Vilje Marie Gulbrandsen en sterk debut i norgescupen. BOIF-utøveren endte på sjetteplass 1:32,5 bak vinneren.

Lørdag er det sprint på programmet for alle klassene i norgescupen på Beitostølen.

Best resultat blant gutta fra Midt-Troms hadde Erik Nicolaisen fra Senja ski. Han gikk inn til 17. plass i 18-årsklassen.