Tirsdag ble det klart at Fløya har signert tre tidligere Finnsnes-spillere, som alle er Tromsø-gutter; Tobias Schjetne, Tom-Erik Bang Kristiansen og Fredrik Allertsen. I tillegg kom også den Tromsø-bosatte engelske spillere Scott Fitzgerald, som i fjor spilte for Salangen i 3.-divisjon.

– Vi var tidlig ute med alle de fire. Tobias og Tom-Erik er oppvokst i Fløya-land, Fredrik kjenner jeg godt fra tidligere og alle de har spilt på et høyere nivå. Scott er et spennende lokalt innslag som har veldig god nærteknikk, har scoret mange mål for Salangen, og har en spennende bakgrunn fra England og Spania. Det er viktig å påpeke at alle de som er og har vært i klubben har gjort en god jobb, så vi skal ikke lage et nytt fotballag, men med en del spillere ut, er vi i en posisjon til å hente spillere som har levert bra og kan styrke stallen vår, sier David Lundblad til iTromsø.

– Opprykk

Med de fire forsterkningene er det ingen tvil om at Fløya har store ambisjoner foran neste års sesong.

– Du har alltid lyst til å si at du vil rykke opp. Alle lag ønsker å vinne alle kamper, men det er en marginal divisjon, det fikk vi erfare i fjor. Det er flere lag som kan kjempe om opprykk, og vi er ett av lagene som har lyst til å kjempe om det, sier Lundblad.

For Tobias Schjetne var det en enkel avgjørelse å returnere til Fløya.

– Jeg angrer ikke på at jeg har spilt noen år i Finnsnes, men det skal bli godt å komme tilbake og spille i Tromsø igjen. Det blir ekstra artig å spille foran folk jeg kjenner, sier Schjetne, som ikke ønsker å ha noe uttalt mål om opprykk:

– Jeg har ikke tenkt så langt.

Naturlig mål

Men Fredrik Allertsen mener det må være et naturlig mål.

– Vi må tørre å slå oss på kassa og si vi skal være med å kjempe om et eventuelt opprykk. Jeg synes Fløya har et spennende prosjekt på gang, og det blir fint å spille videre med Tom-Erik og Tobias. I tillegg har jeg mange andre venner i klubben, og det virker som en veldig fin klubb, sier Allertsen.

– Jeg er ganske spent på hva som venter. Jeg har spilt mye mot Fløya før, og det virker som en veldig bra klubb, sier Scott Fitzgerald.