Grønntrøyenes 3.-divisjonslag berget denne sesongen plassen helt på tampen av sesongen. Målet neste år er å havne langt høyere på tabellen. For å lykkes med det skal laget forsterkes med en rekke gamle kjenninger.

Som iTromsø skrev i forrige uke var den tidligere Fløya-duoen Tobias Schjetne og Tom-Erik Bang Kristiansen høyaktuelle for en retur fra Finnsnes.

– Har snakket med Fløya

Duoen Schjetne og Bang Kristiansen er etter det iTromsø kjenner til to av de som presenteres når Fløya har pressekonferanse tirsdag ettermiddag.

– Fløya er en mulighet. De er de eneste jeg har snakket litt med etter sesongen. Jeg har ikke hørt noe fra FIL så jeg vet ikke enda. Fløya er absolutt aktuelt, men akkurat nå så er det Sjarmtrollan som gjelder, sa Tobias Schjetne til iTromsø i forrige uke.

Tom-Erik Bang Kristiansen bekreftet da at han hadde vært i dialog med gammelklubben om en mulig retur.

– Jeg har pratet med dem, det har jeg, men det er ennå tidlig. Jeg har ikke hørt noe fra noen andre klubber, sier Bang Kristiansen.

TUIL-gutt klar

En som også kommer til å dukke opp på pressekonferansen er Fredrik Allertsen. Sistnevnte kommer sist fra en halv sesong langt opphold i nettopp Finnsnes, som rykket ned til samme divisjon som Fløya i høst.

Han har vokst opp i TUIL, men også vært innom Lyngen/Karnes og Senja. Da Allertsen var i Senja hadde han nåværende Fløya-trener David Lundblad som trener.

Scott Fitzgerald er den fjerde og siste som etter det iTromsø får opplyst blir presentert tirsdag ettermiddag. Briten kommer sist fra Salangen som rykket ned til 4.-divisjon. iTromsø omtalte ambisjonene hans i sommer. Da la han ikke skjul på at ønsket var å nå lengst mulig.

I tillegg er Lyngen/Karnes-storscorer Aleksander Lenning i forhandlinger med Fløya om en overgang. Han scoret 37 mål i 4.-divisjon etter å ha tatt overgang fra Krokelvdalen midt i sesongen. Det rakk likevel bare til en andreplass på toppscorerlista i divisjon bak Krokelvdalens Mats Tunstad som på sin side endte opp med 47 mål etter en ellevill duell med Lenning.