Snart starter Senja og trener Kjetil Warholm oppkjøringen til 2018-sesongen

Det har i flere uker vært klart at Warholm fortsetter som trener for Senja etter at han i fjor kom inn og leverte en meget sterk seiersrekke for laget, så lang at blåtrøyene mot slutten av sesongen nærmet seg lederlaget Mjølner nedenfra.

Warholm sier at både han og spillerne er klar over at opprykk ikke er noe definert målsetting, hverken i styret eller i sportslig utvalg.

– Offensive i hodet

– Men det forhindrer jo ikke at vi som er i dette har et annet syn på det. Vi har jo lagt bak oss en meget god sesong, der vi i lange perioder har vært i en veldig god flyt. Og vi vet jo at dette med flyt veldig fort kan forsvinne. Likevel forhindrer det ikke at både jeg og spillerne er offensive i hodet, og har høye mål, sier Warholm.

Sportslig leder Walter Johnsgård i Senja sier at klubben ikke legger seg opp i hvilken målsetting spillergruppa har, men sier at man i klubben tenker langsiktig og er tålmodig.

Warholm sier at han foreløpig ikke vet hvilken av avdeling Senja kommer med i, og at det selvfølgelig vil spille inn i 2018-sesongen.

– Uansett skal vi bygge videre på det vi har gjort denne sesongen, og også legge mer vekt på både de fysiske forberedelsene, og være i stand til å spille mer hurtig fotball. Vi starter opp så smått om ei uke eller to, men vil ikke være i gang med hovedoppkjøringa før etter nyttår.

Johnsgård og Albertsen

Warholm sier at Bendik Lind ikke vil spille for Senja neste sesong, fordi han flytter til Oslo. Det samme gjelder Henrik Floer som går til Kirkenes.

– Både Christer Johnsgård og Martin Albertsen er på utlån fra TUIL, men vi håper jo at dette skal ende med at vi får beholde dem begge. Warholm forteller at man også har tatt kontakt med Salangen-spillerne Sindre Eggen og Sondre Tunstad, og at det også kan bli aktuelt å prøve å få inn Salangen-spilleren Tobias Sørensen dersom man mister Martin Albertsen på høyre back.

– Vi har jo også flere andre spillere som er i kontraktsforhandlinger med klubben, men jeg håper selvfølgelig å beholde stordelen av fjorårets stamme, sier Warholm.