24-åringen fra Lyngen har nå hatt tre treninger sammen med bruntrøyene som er inne i en meget hektisk uke der laget på søndag møtet Ranheim i en kvalik som vil gi vinneren rett til å møte et eliteserielag i ny kvalik om opprykk til eliteserien. Løvland kom til Finnsnes før ferien 2012, og har spilt her siden da.

Og skulle Løvland få et spilletilbud fra Mjøndalen er han ikke den første fra Finnsnes som går til nettopp den klubben. Quint Jansen som i vinter ble hentet til Mjøndalen har i høst spilt de fleste kampene for laget.

- Det blir hva det blir

Selv tar Andreas det hele med stoisk ro.

– Jeg vet jo ikke hva det hele blir til, om jeg for eksempel i det hele tatt får noe tilbud. Jeg er jo i øyeblikket klubbløs, og så får vi se hva det blir til.

– Så langt har jeg jo ikke hørt fra Finnsnes etter siste seriekamp, og skulle det komme et tilbud derfra må jo det vurderes opp mot eventuelt andre.

– Hvordan vil du vurdere et tilbud fra Finnsnes om å spille for klubben i 3, divisjon til neste år?

– Et tilbud fra FIL vil jeg selvfølgelig vurdere seriøst. Jeg har jo spilt neste fem sesonger i klubben, og har trivdes veldig godt her. Etter en kjempegod sesong i fjor ble årets sesong en sesong der all flyten var borte for oss, og endte med et forsmedelig nedrykk da vi spilte uavgjort mot Brumundal i siste hjemmekamp.

– Løvland vil få et tilbud

Olav Eriksen i FIL sier at Løvland på lik linje med andre spillere som har utgående kontrakt vil få et tilbud om ikke mange dager.

- At Løvland er blitt lagt merke til både i Tromsø og Mjøndalen er jo noe som viser at vi i hvert fall gjør noe riktig her i FIL. Og vi som klubb må jo også påregne at andre klubber som i dette tilfellet viser sin interesse for talentfulle spillere. Som sagt vil Løvland snart på linje med andre spillere som vi ønsker med os videre, slik at spillerkabalen for neste sesong kan legges, sier Eriksen. Når det gjelder trener Bjørn Johansen har han kontrakt med FIL ut 2018-sesongen.