De er begge vokst opp som Fløya-gutter, men forlot samtidig til Finnsnes etter 2013-sesongen. Etter mange år i forskjellige divisjoner spiller Fløya og Finnsnes begge i 3.-divisjon i 2018. Da ligger det i kortene at et comeback til gammelklubben er mulig.

– Fløya er en mulighet. De er de eneste jeg har snakket litt med etter sesongen. Jeg har ikke hørt noe fra FIL så jeg vet ikke enda. Fløya er absolutt aktuelt, men akkurat nå så e det Sjarmtrollan som gjelder, sier Tobias Schjetne til iTromsø.

– Mer aktuell

Schjetne prøvde seg i 2011 i Skarp, mens Bang Kristiansen var innom TUIL en tur i 2013. Ellers har de to guttene spilt sammen, også nå på futsallaget Sjarmtrollan.

Tom-Erik Bang Kristiansen bekrefter at han har vært i dialog med gammelklubben om en mulig retur.

– Jeg har pratet med de, det har jeg, men det er ennå tidlig. Jeg har ikke hørt noe fra noen andre klubber, sier Bang Kristiansen.

Den kjappe venstrebacken åpner for en retur.

– Nå er jo Fløya i samme divisjon som Finnsnes, så sånn sett ville det ikke ha vært noen nedtur å dra tilbake til Fløya. Med tanke på reisebelastningen, er nok Fløya mer aktuell enn Finnsnes i hvert fall, sier Bang Kristiansen.

Varslet noe stort

Trener David Lundblad har varslet at det snart kan komme signeringer, og legger ikke skjul på at Schjetne og Bang Kristiansen, kan være navnene som blir presentert neste uke.

– Det er naturlig at du nevner de, men jeg vil ikke gå ut med noen navn. Vi har jobbet ganske mye etter sesongen var over, og vi håper å presentere flere spillere samtidig, trolig i starten av neste uke når ting blir mer konkretisert. Da ønsker vi å skape litt publisitet rundt det, sier Lundblad.