Stakkevollan 2 klarte ikke å stille lag til returkampen mot Vårsol som skulle blitt spilt i storhallen på Bardufoss, lørdag. Vårsol vant det første oppgjøret i Tromsø med 2-0 og er dermed kretsmestere.

– Det er litt spesielt og litt surt. Det hadde vært artig å spille og jeg er sikker på at vi hadde vunnet kampen uansett. Men ja, det er spesielt å vinne uten å spille, sier Vårsol-trener, Bjørn-Erik Hagensen.

Vårsol har tidligere uttalt at de skal vurdere om de vil rykke opp fra 6.divisjon til 5.divisjon. De har frem til 15.november å ta en avgjørelse.

– Vi skal gå litt i tenkeboksen, for 5.divisjon sånn som den er nå krever mye reising. Vi er en gruppe med mye familiefolk og en del folk som jobber mye skift. Jeg tror vi skal tenke oss veldig nøye om før vi takker ja til opprykk, sier Hagensen.

Om Vårsol takker nei, vil et lag som har rykket ned fra 5.divisjon i år få tilbud om å holde plassen. Takker de nei, vil Bardu (nr.2 i 6.divisjon) få tilbudet, men de har allerede sagt at de ikke vil rykke opp. Hagensen understreker imidlertid at de ikke kan bli tvunget til å rykke opp en divisjon, og at de ikke vil få noen bot.

– I ytterste konsekvens kan man bli flyttet til laveste divisjon og der er vi jo i dag, sier han.