Halveis ute i andre omgang sendte Camilla Dolmseth Bardu opp i 30-27 ledelse med en flott ball som snurret rundt Ankenes-keeperen og i nettmaskene. Likevel holdt ikke det kampen ut. Ankenes ga seg aldri, og på stillingen 31-31 og minutter igjen var det full krig om poengene. På stillinga 32-33 til Ankenes med et halvt minutt igjen hadde Bardu ballen, men greide ikke å komme seg i angrep.

– Kjempesurt å tape slik

Bardu-spilleren Marie Male Pedersen sier til Folkebladet at dette var en kamp Bardu burde ha avgjort til egen fordel.

– Vi spilte i perioder meget godt, og det var vi som førte kampen. Men svakheten vår foreløpig er at vi kommer inn i dårlige perioder som blir for lange, sannsynligvis er vi foreløpig ikke godt nok trent til å levere godt spill over lengre perioder. Men vi er et lag som stadig spiller bedre og bedre, og vi skal sørge for å bli mer stabile over en hel kamp, sier Marie.

Tre tap så langt for Bardu

Med lørdagens 33-34 tap hjemme står Bardu så langt med tre tap og en seier i damens 3. divisjon.

– Ingen kjempegod start, men vi har jo totalt 18 kamper i serien, så det er ennå god tid til å kunne gjøre noe med tabellplasseringen, sier Marie.

– Vi skal komme sterkere tilbake, og vi hadde et kjempeflott og entusiastisk publikum som er fint å ha i ryggen.

– Vi må bruke mer fysikk i angrep

Trener Terje Djupvik var forståelig langt fra fornøyd med tap i sluttsekundene på hjemmebane. Han utgjør sammen med Barbro Kroken og Camilla Dolmseth tremerteamet for laget.

– I dag sto vi forholdsvis bra defensivt, men likevel skal vi normalt vinne en kamp der vi scorer 33 mål. Både defensivt og offensivt savner jeg mer mer bruk av fysikk og duellstyrke som jeg vet jentene har.

– Vi førte det meste av kampen, men lot motstanderen ta føringen i en fase der vi skulle avgjort det hele. I angrep var vi også for lite tøffe når vi skal kontre, og vek unna i stedet for å ta de harde støytene med motstanderen. Jeg ser allerede ei fin utvikling, og har stor tro på at vi kommer sterkere utover i sesongen.