Ikke rart at Senja-trener er kjempefornøyd med forsvarsspilleren som på søndag noterte seg for sin niende scoring i år.

– Joda , jeg pleier å lete etter slike posisjoner når anledningen byr seg, sa en glad Tobias da kampen var avblåst.

Til tross for at Senja sovnet litt av de siste 20 minuttene, ble det ny seier og fremdeles god flyt for Senja i høstinnspurten.

– En målfarlig venstreback

– Vi har en utrolig målfarlig venstreback som har ni nettkjenninger i år, sa en glad og stresset Kjetil Warholm minutter etter at laget var gått i garderoben.

– Jeg har selv spilt på denne plassen i ti år, og har bare to mål i løpet av alle disse årene. Tobias er bare blitt en spiller som er på rett plass ved enhver anledning.

- For dårlig av oss å gi fra oss initiativet

Senja ledet 1-0 etter ny scoring av Christer Johnsgård tidlig i første omgang. Da Erlend Fossbakk Lian åpnet andreomgangen med et nydelig skudd helt oppe i høyre krysset trodde hjemmepublikumet at kampen var avgjort til Senjas fordel.

I stedet ble Senja passive, og i forsøket på å dra ned tempoet i kampen slapp Senja Skjetten mer og mer inn i kampen. Skjetten er et lag som er fysisk sterke, og gode på dødballer, og det var nettopp slik begge målene kom mot slutten av kampen.

- Vi spilte godt i 70 minutter

Warholm sier at han er fornøyd med det laget presterte de første 70 minuttene.

– Så følger det 20 minutter der det er helt tydelig at vi vil ha et kampbilde der det er mindre fart i kampen. At vi ikke klarte å få ned tempoet i kampen, og overlot til dem å pøse inn med lange baller opp mot vår 16-meter er jeg skuffet over, sier Warholm.

Kampfakta

Senja-Skjetten 3-2 (1-0)

Mål: 1-0 Christer Johnsgård (14), 2-0 Erlend Fossbakk Lian (47), 2-1 Jonas Kordahl (56), 2-2 Emil Tobias Eian (69), 3-2 Tobias Nymo Melseth (90)

Gule kort: Øyvind Kildalsen, Senja, Lars Rydje og Jørgen Slorafoss, Skjetten

TRIOEN BAK MÅLENE: Disse tre scoret hvert sitt mål mot Skjetten. Fra venstre ser vi Christer Johnsgård, Erlend Fossbakk Lian og Tobias Nymo Melseth.