Håpet har kanskje vært der, men etter tap på bortebane mot FuVo er det bare syltynn teori som kan sende FK Senja opp til 2. divisjon.

– Nei, jeg vet ikke hva jeg skal si. Vi bommer på presset vårt og vi er dårlig forberedt på at de kommer i 3-5-2. Så spillerne vet ikke helt hva de skal gjøre, sa Senjatrener Kjetil Watholm etter 2-3 tapet.

Senja fikk drømmestart

Senja tok tak i kampen fra start av og eide de første ti minuttene. Det resulterte også i scoring. En perfekt slått corner fra Markus Johnsgård havnet på hodet til Øyvind Kildalsen, som hadde en grei oppgave med å score.

Drømmestart, med andre ord, men så datt laget voldsomt. Daniel Mikkelsen fikk en smell i leggen og måtte ut. Like etter var Sondre Laugsand uheldig og lagde straffe til hjemmelaget. Hjemmelaget fikk nok et mål før hvilen og kunne ta pause med en fortjent ledelse.

Klarte ikke å snu kampen

Senja kom bedre med i andre omgang, men i stedet var det FuVo som økte sin ledelse. Ballen ble slått langt og Laugsand, Mikkelsen og keeper Erlend Henriksen klarte ikke å stoppe Preben Finstad, som satte ballen i nettet etter 63 minutter. Senja måtte opp i banen og klarte å tenne håpet allerede fire minutter etterpå.

Et innoverskrudd frispark fra Markus Johnsgård havnet på bakerste der Christer Johnsgård jobbet steinhardt. Ballen havnet foran mål, der Tobias Nymo Melseth kontrollert satte den i nettet.

KLARTE IKKE Å INNHENTE LEDELSEN: Senja reduserte til 2-3 midt i andre omgang, men maktet ikke å innhente ledelsen til Funnefoss/Vormsund. Foto: Per Steinar Markussen